Начало Bulgarian Работни проекти

Анонс - Абонаменти и какво да очакваме

FreyjaFreyja Публикации: 3,258

Привет на всички!

Разбрахме, че сте много любопитни за съдържанието на абонаментните пакети и имаше много шум и много теории за това какво ще съдържат. Бихме искали да хвърлим повече светлина върху тази тема и да ви уведомим какво може да очаквате, когато купите един от нашите пакети!

Първоначално ще има два пакета и ние ги напълнихме с някои страхотни неща с голяма стойност, като пакет 1 е най-полезен за вашата собствена сметка за играч, а другият е в полза на цялата ви кооперация, независимо от размера! Всеки пакет може да бъде закупен в играта и ще е активен всеки месец. Не искате абонаментът за този месец? Лесно! Можете да го отмените по всяко време и след това да го стартирате отново, когато пожелаете! Няма натиск и ще се покаже ясно в играта, когато сте абонирани и когато все още не сте купили своя абонаментен пакет.

Сега съдържанието! Пакетът за един играч, известен като пакет "Удобство", ви предлага възможността да използвате всички нови удобни функции на изключително привлекателна цена! Ако много използвате тези функции, то тогава това е пакетът за вас. Ще имате неограничено използване на панелите Harvest-All и Repeat-Harvest, докато абонаментът ви е активен, спестявайки ви много злато и ви позволява да отделите малко повече време за нещата, които обичате за Big Farm. Играчите с този абонамент, разбира се, все пак трябва да използват тези функции ръчно, като кликнат върху тях, тъй като те няма да се активират автоматично.


Следващ е кооперативният пакет - един наистина страхотен пакет, който става по-добър и по-добър! Защо, ще попитате? Защото за всеки член на кооперацията, който се абонира за него, бонусите ще се увеличат! Но не се безпокойте, дори ако сте армия от един, винаги можете да си създадете свой собствен кооператив само за вас, така че и вие да се възползвате от бонусите в пакета. Всеки елемент в пакета увеличава резултатите, намалява времето или добавя продукти към договори за вас (подобно на Тайните запаси на Лестър). Нужен е само е един член с абонамент за получаване на тези бонуси, но колкото повече от вас се абонират, толкова повече ползи ще получите! Независимо дали вашите членове са купувачи на злато или не, ако са в кооператив и сте се абонирали, всички получават бонуси! И още по-добре, ако се абонират повече от вашите членове, ще помогнете на целия отбор да увеличи бонусите до все по-големи висоти!

Всичко това е много добре, чуваме ви да си казвате, но какви бонуси ще има в пакета? Ето някои примери, които да ви дадат някаква представа, докато разкрием пълното съдържание на този страхотен бонус пакет!

  • Подсилване с точки опит за редовни продукции - Имате ли по-скорошни играчи или току-що сте основали кооперация? Вземете бустер точки опит, за да им помогнете да повишат своя потенциал.

  • Намалени разходи за изследователи - Изследователите могат да бъдат скъпи, но с този бонус можете да намалите разходите за тях за целия Кооп.

  • Изпълняване на договори - Имате Лестър и неговите тайни запаси, но с този бонус можете да започнете всеки договор с някои вече дадени продукти.

  • Намалени разходи за надграждания в Кооперативното село - Надграждането на селата изисква цялата кооперация да се обедини заедно, но това може да бъде много по-лесно с това намаление на разходите за материали.

Цялото това съдържание ще бъде последвано от подобни подобрения с бустери, намаляване на времето и увеличаване на производството, но не забравяйте! Всяка една от тези ползи се увеличава, когато кооперацията има повече членове, които са абонирани!

Но колко струва всичко това? Радваме се, че попитахте. Пакетът "Удобство" ще струва € 4,99 на месец, а кооперативният пакет € 9,99 на месец! Това е наистина много добра цена и е напълно гъвкава. Купете един, купете и двата, починете си и пак подновете абонамента, зависи от вас!

Абонаментите ще се появят във фермата следващия месец, а дотогава - приятна игра!

Sign In to comment.