Начало Bulgarian Работни проекти

Акцент върху предстоящото - 2018/2019г.

FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
редактирано 09.10.2018 в Работни проекти


Здравейте!

 С тази публикация бихме искали да ви дадем предварителен преглед на онова, което идва за останалата част от годината в Big Farm, заедно с преглед на някои планове за малко по-нататък. Така че нека видим какво има в графика за 2018 г. (и евентуално 2019)!

Предстоящи промени за 2018

 • Абонаментни пакети

  • Ще въведем абонаменти за играта, което ще ви позволява да избирате повтарящ се пакет със съдържание, който ще бъде доставян във вашия акаунт всеки месец. Това ще започне с два пакета - пакет за играч и кооперативен пакет. Игровият пакет ще ви помага да управлявате фермата си, като неограничено използване на повторното събиране на реколтата, докато абонаментът е активен, и се съсредоточава върху подобряване на удобството на ежедневието във фермата ви. Кооперативният пакет осигурява ползи за целия ви екип и те се подобряват, когато се абонират повече членове! Можете да намалите санкциите на нивите от периферните растения, да получите намаление на необходимите жетони за строеж и още! Те ще бъдат разширени по-късно с повече пакети, повече съдържание и по-голямо разнообразие. Проверете пълното съдържание на пакетите в играта тази година!

 • Селски панаир

  • Още повече функции ще дойдат в Селския панаир! Динамиката на издигането и отпадането между лигите трябва да загреят конкуренцията и дори да разместят малко резултатите. Вътрешните кооперативни резултати и награди за най-полезните играчи в кооперацията също идват, така че най-полезните играчи в кооперацията могат да получат малко възнаграждение за своите усилия..

 • Комбиниран търговец

  • Бени работи усилено, продавайки предмети за всички събития и търгувайки с различните валути в играта. Не би ли било по-лесно, ако беше винаги на едно място? Ние сме съгласни! И така, ще създадем постоянен търговец, където можете да използвате всяка валута на играта по всяко време, за да получите нещата, които искате. Този нов постоянен дом за всички търговци ще се появи през декември и това ни води и до новините за...

 • Промени в събитието Добър или лош

  • Номерата и подаръците ще се завърнат през декември заедно с новия комбиниран търговец. Ще можете да използвате вашите карма точки за закупуване на Подаръци и номера от нашия нов търговец. Трикове няма да останат за постоянно при търговеца (макар че все още ще са на разположение на места), но искаме да продължите да награждавате приятелите си и да разпространявате любовта! Те вече ще бъде на разположение срещу злато, но преди това ще имате достатъчно време да размените точките карма, които са ви останали.

 • Списъкът на Дядо Коледа (Точки карма)

  • В допълнение към карма точките и подаръците, които се добавят към нашия търговец, ние ще гарантираме, че вашите точки Карма могат да се използват и в събитието на Дядо Коледа през декември и да се търгуват за някои хубави награди за декорация!

 • Коледа 2018

  • Обратната връзка от последните няколко години ни показа, че предишното ни коледно събитие не е било оптимално. Искаме да ви дадем хубаво усещане в Коледния период, но събитието Списъкът на Дядо Коледа не е допринесло достатъчно за това в миналото. В резултат ние решихме да не провеждаме това събитие тази година или повече в бъдеще. Вместо това ще проведем другите обичайни коледни събития (Приключенски календар и Колелото на Дядо Коледа) с някои актуализирани награди.

Други идеи за 2018 и след това

Докато горепосочените теми вече са планирани за тази година, имаме и някои други идеи, които искаме да разгледаме надолу. Ето преглед на следващите в списъка неща!

 • Акробатични хвърчила - промени

  • Акробатичните хвърчила бяха чудесен елемент, който много се търсеше от играчите, благодарение на стимула, който дадоха в Кооперативните събития. Когато беше добавен този елемент, той беше добре приет, но по-късно беше ясно, че ефектът им не балансира икономиката на събитието и осигурява малък брой играчи със силно предимство. Искаме да върнем този предмет обратно, но по много по-малко вреден и много по-справедлив начин! Поради това ще преработим елемента и ще пуснем негова нова версия, като въведем ограничение на подсилването, което може да има хвърчилото, за да го направим достъпно за всички отново!

 • Парк за декорации

  • Декорациите са важна и основна част от играта, затова бихме искали да ви предоставим зона, в която можете да покажете вашите декорации! Новата област ще бъде място, в което можете да покажете любимите си декорации.

 • Режим подредба с контури

  • Някои от вас може да помнят, че миналата година пуснахме режим, който ви помогаше да организирате сградите и декорациите си с удобна мрежа и инструменти за съхранение. Ще възстановим режима на оформление, като напълно възстановим базовия код от нулата, за да върнем стария облик и функционалност на функцията и да направим подреждането на фермите още по-лесно! Нищо няма да се промени и функцията ще работи точно както преди, просто по-добре!

Бърз поглед към 2019

И накрая - бърз поглед към темите, които обмисляме и по-които работим в посока към 2019 г.

 • Удобства (Управление на производството)

  • Ще добавим още удобни функции, които ще направят дневните ви задачи по-приятни и по-лесни, което ще ви позволи да се съсредоточите върху събитията и функциите, които са най-важни за вас. Един пример за това е "Управление на производството" - по-задълбочен начин да управлявате фермата си и какво се произвежда в нея.

 • Нови събития… (Октоберфест)

  • Октоберфест е фантастично време на годината и приятно събитие в Big Farm! Радвахме се на това събитие и бихме искали да го използваме по-често. Ние ще адаптираме събитието, така че да може да работи повече пъти през годината, правейки го подходящо и за другите сезони.

 • Грета и нейните надграждания

  • Дизайнерът Грета е създаден в момент, когато селището не съществува и Селското щастие беше само блясък в очите на нашите дизайнери. Тя ще получи някои подобрения и ще се научи как да прави селското щастие много по-добро, едновременно с някои общи подобрения на системата.

 • Вулканична ферма (преосмислена концепция)

  • Виждаме, че много се интересувате от тази тема и сега бихме искали най-накрая да се възползваме от възможността да ви запознаем с четвъртата основна ферма. В процеса на планиране забелязахме, че нещата не могат да се реализират точно както ние възнамерявахме и че трябва да преосмислим концепцията. Това може да отнеме известно време, тъй като трябва да преосмислим точно как ще работи фермата и да я свържем с другите съществуващи функции и събития. И поради това не можем да определим конкретна дата, но ще обсъдим обхвата на новата ферма и какво възнамеряваме да внесем заедно с нея, когато тя в крайна сметка дойде.

 • Преработка на Дълбоководния риболов (може би следващата година)

  •  Както споменахме в предходни изявления, възнамеряваме да преработим дълбоководната зона, за да създадем приятна и забавна игра за всички. След като го веднъж гопроменихме, забелязахме, че някои от вас не са много доволни от това как работят механизмите и се надяват на промени, които ще извършим през 2019 г. Освен всичко друго, те ще включват::

   • Нов начин за визуализиране на вашия флот, както и нов начин за изпращането им на риболов

   • По-голямо разчитане на уменията, отколкото на случайните събития от настоящата система (всички риби налични по всяко време)

   • Повече места за риболов, повече лодки, които могат да се използват и следователно по-голям улов!

 • Преработка на Котешката катерушка

  • Котките са страхотни! Въведохме ги, защото искахме да донесем малко от тяхната прекрасност във вашите ферми. За съжаление не посрещнахте добре тази функция и досега тя не отговаря на вашите очаквания. Знаем това и бихме искали да направим някои промени, като преустроим и надстроим катерушките, включително намаляне условията за построяването им, за да направим малко по-лесно отключването на котешкия ви спътник, както и да увеличим броя на триковете, които може да прави, и да се уверим, че вашите котета са щастливи.

 • Промени във временните ферми

  • Временните ферми са проектирани първоначално като площадка за нови функции, механизми и опит за играчите, но предимно като различен начин за фермерство и забавна почивка от обикновената ви ферма. През последните няколко години сме добавили вариации на временните ферми, на които сте се радвали, но смятаме, че е време да се върнем към това, за което са предназначени, и да започнем да събираме предложенията ви за това, което искате да промените за тях. Ще обмислим обратната връзка, която ни дадохте за Захарната и тропическата ферми, за да се опитаме да ги подобрим, да въведем нови забавления, за да им се насладите и да ви предложат по-забавни неща, които да правите извън съществуващите и добре поддържани основни ферми.


Така че това са нашите цели за 2018 и малко от 2019! Каква е най-желананата от вас промяна или допълнение? Какво очаквате с нетърпение? Коментирайте, за да ни кажете това.


Post edited by Freyja on

Коментари

Sign In to comment.