Начало Bulgarian Работни проекти

Подсказка - Облици за подсилване

FreyjaFreyja Публикации: 3,258
редактирано 28.09.2018 в Работни проектиПривет на всички,

Може би вече сте видели анонса във Фермерът-състезател, свързан с някои бъдещи облици за сгради. Ние сме сигурни, че имате доста въпроси за тях, така че ето малък преглед на това, което можете да очаквате:
  • Ние знаем колко обичате бустерите - те са полезни за събития, кооперативни дейности и вашата ежедневна работа във фермите. С тази функция ние искаме да ви дадем възможност да получите повече от бустер и едновременно сградите да изглеждат страхотно, докато са подсилени!

  • Подсилващите облици за вашите сгради ще бъдат на разположение за закупуване и след като бъдат приложени, те ще добавят тласък към конкретно производство от тази сграда, нива или който бустер се закупили. За известно време ще получите бонус за това производство и обликът, който се намира върху него, дава ясна представа за това дали дадено съоръжение има бустер или не.

  • Облиците идват с различни ефекти - от увеличаване на производствената възможност на елемента, до намаляване на общото време за производство. В зависимост от рядкостта на облика, който получавате, можете да получите до три ефекта едновременно!

  • Подсилващите облици са временни и ви дават гъвкавост с увеличенията, които сте активирали във вашата ферма. Те могат да продължат от един час до един ден!

  • Първоначално облиците ще бъдат достъпни само за покупка, но ще развием тази функция, за да включим някои забавни механизми в начина, по който печелите облици, а също така и вендинг машина за бустери.

  • Първоначално ще започнем с някои от съществуващите облици, които вече са в играта, ще добавим още подобрения в бъдеще, в зависимост от това как ви харесва новата функция!

  • Нормалните облици ще продължат да се предлагат едновременно с новите временни подсилващи облици.

  • Не на последно място, ето и една така наречена тийзър графика за вас, как може да изглежда по-късно един облик в играта. Имайте предвид, че това все още е в процес на работа и може да се промени:Ще имаме повече информация за вас следващия месец.
А дотогава - забавлявайте се! :)
Post edited by Freyja on
Sign In to comment.