Начало Bulgarian Технически проблеми и бъгове

Точки репутация

Moni66 (BG1)Moni66 (BG1) BG1 Публикации: 38
Здравейте!
До днес не съм се оплаквала от нищо...примирявах с всичко, което се случва с играта, но вече не мога да си мълча. От близо месец забелязвам, че ми намалява репутацията. Първия път си казах, че може да е бъг и след време да се оправи. Втория път си казах, че може би не е стигнало времето за поправката. И това все на Кооп първенства. Сега е третия път, когато намаляха...и винаги с около 1 000 000. По мой сметки трябва вече да съм направила 10 000 000.Ако така продължава може в един момент да се окажа и без точки репутация. Моля да съобщите за проблема ми и възможно в най-кратък срок или да ми се въстанови репутацията, или да ме компенсират за загубата.
Post edited by Freyja on

Коментари

 • Rambaldy (BG1)Rambaldy (BG1) BG1 Публикации: 744
  Здравей :)
  Точките репутация намаляват автоматично с 10% всяка седмица, трябва да играеш редовно мисии, за да не усещаш липсата им :)

 • Moni66 (BG1)Moni66 (BG1) BG1 Публикации: 38
  Това го знам, но при условие, че не спирам да играя даже и когато няма КООП...не мога да си го обясня
 • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
  Здравейте.
  Точките репутация намалява всяка седмица, независимо дали играем активно или не мисии.
  И все пак, ако @Moni66 (BG1)  има подозрения, че загубата не е свързана с ежеседмичното намаляне на точките, трябва да се обърне към Поддръжка, тъй като само те могат да възстановяват загуби.
 • Moni66 (BG1)Moni66 (BG1) BG1 Публикации: 38
  Благодаря!  За сега всичко изглежда нормално, но на следващия кооп ще видя дали ще ме отрежат и тогава ще предприема действия. :smile:

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл