Начало Bulgarian Работни проекти

Октоберфест - промените идват!

FreyjaFreyja Публикации: 3,258


Мнозина от вас харесаха събитието ни Октоберфест от миналата година и ние ще го стартираме отново тази година, за да отпразнуваме този най-немски фестивал в стила на Big Farm!

Няколко промени са направени тази година въз основа на отзивите ви от миналия път. Както и при всичко в този раздел на форума, нещата може да се окажат малко по-различни в момента, в който ще стартираме събитието, затова тук само ще очертаем какви промени могат да бъдат приложени:

* Няма повече продукти от Захарната ферма! Няма и елементи от Дълбоководния риболов. Рибните продукти ще дойдат от Олег, а продуктите на Захарната ферма бяха сменени с някои специални семена, създадени изключително за това събитие!

* Всеки щанд на панаира ще дава само една рецепта този път вместо две, за да улесни събирането на продуктите, от което се нуждаете.

* Сега ще можете да събирате "Монети Крал Лудвиг", които ще ви позволят да надграждате хранителните щандове, за да спечелите от тях повече, отколкото преди.

* Има и няколко промени в диалоговите прозорци, за да се направи информацията по-лесно видима и по-разбираема.


Октоберфест и новите промени ще дойдат съвсем скоро, затова започнете да увеличавате Селското си щастие, за да напреднете по-бързо.

В понеделник ще има изцяло нова секция във форума, в която ще бъдат преместени всички Официални съобщения. Ще имате възможност да коментирате там всички предстоящи промени в това събитие.
Благодарим ви!
Ще се оглеждаме за вас в залата на Oktoberfest! 
Sign In to comment.