Здравей. Да, така се оказва. Този път обаче не аз съм пропуснала информация (за пръв път от доста време ). Просто по подразбиране са приели, че ще се досетим, че може и в двете сгради.
Аз също имам проблем и нямам опция за приготвяне на примамка . Също така не мога да пращам Олег за златни рибки с долари а само със злато . То нямат край бъговете и простотиите вече. Ако веднъж след актуализация няма бъгове ще им изпратя поздравителна грамота
Здравейте, съжалявам, ако проблема се обсъжда в друга тема - не съм я намерила. След тази актуализация на нивите ми изчезна опцията "засей последното използвано семе" . Всеки път трябва да отварям и да "прелиствам", за да засадя?!? Това, надявам се, ще бъде оправено преди следващото кооп. първенство!
Добро утро. Да попитам, къде подяволите изчезна стръвта?! 1 час я чакам да стане в мелницата и след като я взех, не ми я отчита никъде. Ако ще е така - да не се хабя да я произвеждам, а да пращам Олег за златните рибки. Колкото до "засей последното използвано саме" - и при мен е така и е много дразнещо.
здравейте и пелети в селото като се осигуряват спря да отчита и точките за декорацията в селото наново са почнали . Тъкмо това коментирахме в чата. Не зная как ги изчисляват, но нулата да не те плаши. Нула и пак почва, абе само за академици математици. Навсякъде е така, не е бъг. Някой смятащ да го обясни, че да няма смут в душите
Коментари
Да, така се оказва. Този път обаче не аз съм пропуснала информация (за пръв път от доста време
Цената на рибките в долари е според нивото на играча, а цената в злато е еднаква за всички.
не мога да изпратя олег с долари, има само със злато
Не ти остава друго освен да чакаш фикс утре
С пари всеки може, покажи какво можеш без злато!
След тази актуализация на нивите ми изчезна опцията "засей последното използвано семе" . Всеки път трябва да отварям и да "прелиствам", за да засадя?!?
Това, надявам се, ще бъде оправено преди следващото кооп. първенство!
търся я в менюто със стръвта в кутията с рибарски принадлежности където се намират и другите видове стръв
Rumi88 (BG1) каза:
P.S. колкото повече рибки слагаш толкова по - бавно ще се увеличава скоростта
Добре, от вчера ми блокира мелницата в основната ферма, заради свръх производство на рибешка храна.
няма опция да продам храната, нищо не мога да направя, но не мога да използвам мелницата!
Аман от бъгове.
P.S. Оп ще има фикс, престрашиха се, сега окончателно ще го съсипят сигурно
Правете снимки на наличностите!!!