Започна събитие усърдните работници, хвърлих усилия с н-броя специални семена и злато и фунията изчезна, Нямаше я 6 часа. Сега отново се е появила, но изобщо не отчита точките, които сме направили, а ми дава индикация да започвам от нула!!!
Абсолютна подигравка. Поредица от бъгове. Завърших палатката, но допълнителната награда (ябълковата градина) я няма. А това с фунията е "най-доброто" им изпълнение. Специални семена, злато, отделено време... всичко на вятъра.
Обявявам игнор на фунията! Да си я играят те. Като бонус за това, че не успяха да я стартират без бъг, съкратиха времето и увеличиха количествата. Толкова са боси, че чак е срамно. Да си вземат бг разработчици да им оправят нещата. Некадърници!!!
Няма да се оплаквам повече, явно играта се е сринала по всички линии, но само ще кажа:
Даваме съвсем реални пари, за да играем. След като не можете да ни предложите нито качество, нито игра, моля да не ме компенсирате с никому ненужни продукти, а да ми върнете вложеното злато, защото това е единствено справедливото решение!
Подготвям пост с поредицата от бъгове, които се появиха при мен от Световното първенство досега.
Според мен, докато не се справите с проблемите си не би трябвало да стартирате никакви мисии, първенства, фунии и т.н.
Искам искренно да благодаря на немския Дядо Коледа за поредния подарък под формата на бъгаво и за нищо не ставащо събитие.Молбата ми към него е да си събира джудетата да ги накаже без коледни премии.
Абсолютна подигравка. Поредица от бъгове. Завърших палатката, но допълнителната награда (ябълковата градина) я няма. А това с фунията е "най-доброто" им изпълнение. Специални семена, злато, отделено време... всичко на вятъра.
Палатката няма награда ябълкова градина, а само изглед. Така че не я търси в инвентара, а в изгледите на ябълковите ти градини.
Понеже не бях влизал от година, две може би, да играя редовно и сега от седмица се завърнах.. та забравил съм за това събитие за определените нива, на определените продукти, колко трябва да събера, за да достигна следващо ниво и колковреме трае то.. преди занех почти всичко. Пример: Събрал съм 3 000 мляко, силоза бачка на 6 точки в секунда.. иска ми още применро 300 мляко за да бачка на 7 точки в секунда.. мисълта ми е, има ли някъде информация, която да покаже, колко мляко е нужно да събера от 7 до 8 точки в секунда и колко времемаксимално можеш да извлезеш от 7 точки в секунда, преди да минеш на 8.. тоест да събера максимално мляко и да остана на 7 точки в секунда,преди дамине на 8.. има ли някъде такава информация? Търсих ис английския форум, из руския.. не ме бива с руския, на английски не видях нищо такова, но си спомням че преди някой беше дал подобна информация от някъде, но това бе преди години дето се вика... Благодаря!
Коментари
Искам да попитам вие подигравате ли се с нас?
Какви бяха тези бъгове, какво беше това чудо!!!
Започна събитие усърдните работници, хвърлих усилия с н-броя специални семена и злато и фунията изчезна, Нямаше я 6 часа. Сега отново се е появила, но изобщо не отчита точките, които сме направили, а ми дава индикация да започвам от нула!!!
Безобразие!
Завърших палатката, но допълнителната награда (ябълковата градина) я няма.
А това с фунията е "най-доброто" им изпълнение. Специални семена, злато, отделено време... всичко на вятъра.
http://prntscr.com/hqda0l
Ако я откриете някъде във фермата ми, моля да ми я посочите.
И отново същото....
Няма да се оплаквам повече, явно играта се е сринала по всички линии, но само ще кажа:
Даваме съвсем реални пари, за да играем. След като не можете да ни предложите нито качество, нито игра, моля да не ме компенсирате с никому ненужни продукти, а да ми върнете вложеното злато, защото това е единствено справедливото решение!
Подготвям пост с поредицата от бъгове, които се появиха при мен от Световното първенство досега.
Според мен, докато не се справите с проблемите си не би трябвало да стартирате никакви мисии, първенства, фунии и т.н.
Ще докладвам за проблема.
За съжаление, само това мога да направя.
Понеже не бях влизал от година, две може би, да играя редовно и сега от седмица се завърнах.. та забравил съм за това събитие за определените нива, на определените продукти, колко трябва да събера, за да достигна следващо ниво и колковреме трае то.. преди занех почти всичко.
Пример:
Събрал съм 3 000 мляко, силоза бачка на 6 точки в секунда.. иска ми още применро 300 мляко за да бачка на 7 точки в секунда.. мисълта ми е, има ли някъде информация, която да покаже, колко мляко е нужно да събера от 7 до 8 точки в секунда и колко времемаксимално можеш да извлезеш от 7 точки в секунда, преди да минеш на 8.. тоест да събера максимално мляко и да остана на 7 точки в секунда,преди дамине на 8.. има ли някъде такава информация?
Търсих ис английския форум, из руския.. не ме бива с руския, на английски не видях нищо такова, но си спомням че преди някой беше дал подобна информация от някъде, но това бе преди години дето се вика...
Благодаря!
http://vbox7.com/play:0881f7a3
Няма такава официална информация.
Тук е написано за всеки продукт колко иска и колко ще трае според това в коя категория си (според нивото).