Начало Bulgarian Място за обсъждане на официалните съобщения

Дискусия - Кооперативно Събитие на усърдните работници

146»

Коментари

• gotto (BG1)gotto (BG1) BG1 Публикации: 40
    Това съкратената версия ли е на "Събитие на усърдните работници"-1 ден!?
    gotto @ bg 1
  • Jorsito (BG1)Jorsito (BG1) BG1 Публикации: 15

Искам да попитам вие подигравате ли се с нас?

Какви бяха тези бъгове, какво беше това чудо!!!

Започна събитие усърдните работници, хвърлих усилия с н-броя специални семена и злато и фунията изчезна, Нямаше я 6 часа. Сега отново се е появила, но изобщо не отчита точките, които сме направили, а ми дава индикация да започвам от нула!!!

Безобразие!

Jorsito @ bg 1
  • SoniaHri (BG1)SoniaHri (BG1) BG1 Публикации: 30
    Абсолютна подигравка. Поредица от бъгове.
    Завърших палатката, но допълнителната награда (ябълковата градина) я няма.
    А това с фунията е "най-доброто" им изпълнение. Специални семена, злато, отделено време... всичко на вятъра.
    SoniaHri @ bg 1
    Обявявам игнор на фунията! Да си я играят те. Като бонус за това, че не успяха да я стартират без бъг, съкратиха времето и увеличиха количествата. Толкова са боси, че чак е срамно. Да си вземат бг разработчици да им оправят нещата. Некадърници!!!
    SoniaHri @ bg 1
    Настоявам да си получа спечелената ябълкова градина.
    http://prntscr.com/hqda0l
    Ако я откриете някъде във фермата ми, моля да ми я посочите.

SoniaHri @ bg 1
  • Jorsito (BG1)Jorsito (BG1) BG1 Публикации: 15

И отново същото....

Няма да се оплаквам повече, явно играта се е сринала по всички линии, но само ще кажа:

Даваме съвсем реални пари, за да играем. След като не можете да ни предложите нито качество, нито игра, моля да не ме компенсирате с никому ненужни продукти, а да ми върнете вложеното злато, защото това е единствено справедливото решение!

Подготвям пост с поредицата от бъгове, които се появиха при мен от Световното първенство досега.

Според мен, докато не се справите с проблемите си не би трябвало да стартирате никакви мисии, първенства, фунии и т.н.

Jorsito @ bg 1
  • Pepa 74 (BG1)Pepa 74 (BG1) BG1 Публикации: 30
    Искам  искренно да благодаря на немския Дядо Коледа за поредния подарък под формата на бъгаво и за нищо не ставащо събитие.Молбата ми към него е да си събира джудетата да ги накаже без коледни премии.
  • drazko (BG1)drazko (BG1) BG1 Публикации: 50
    SoniaHri (BG1) каза:
    Абсолютна подигравка. Поредица от бъгове.
    Завърших палатката, но допълнителната награда (ябълковата градина) я няма.
    А това с фунията е "най-доброто" им изпълнение. Специални семена, злато, отделено време... всичко на вятъра.
    Палатката няма награда ябълкова градина, а само изглед. Така че не я търси в инвентара, а в изгледите на ябълковите ти градини.
    drazko @ bg 1
  • drazko (BG1)drazko (BG1) BG1 Публикации: 50
    Фунията ми пак си сменя нещата както си иска, тъкмо щях да бера яйца и изведнъж яйцата се преобразиха в ечемик. Кога ще спре това безобразие?
    drazko @ bg 1
  • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
    Здравей.
    Ще докладвам за проблема.
    За съжаление, само това мога да направя. :(

• trevata (BG1)trevata (BG1) BG1 Публикации: 279
    Здравейте!

Понеже не бях влизал от година, две може би, да играя редовно и сега от седмица се завърнах.. та забравил съм за това събитие за определените нива, на определените продукти, колко трябва да събера, за да достигна следващо ниво и колковреме трае то.. преди занех почти всичко.
    Пример:
    Събрал съм 3 000 мляко, силоза бачка на 6 точки в секунда.. иска ми още применро 300 мляко за да бачка на 7 точки в секунда.. мисълта ми е, има ли някъде информация, която да покаже, колко мляко е нужно да събера от 7 до 8 точки в секунда и колко времемаксимално можеш да извлезеш от 7 точки в секунда, преди да минеш на 8.. тоест да събера максимално мляко и да остана на 7 точки в секунда,преди дамине на 8.. има ли някъде такава информация?
    Търсих ис английския форум, из руския.. не ме бива с руския, на английски не видях нищо такова, но си спомням че преди някой беше дал подобна информация от някъде, но това бе преди години дето се вика...
    Благодаря!
    Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
    http://vbox7.com/play:0881f7a3
  • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
    Здравей.
    Няма такава официална информация.

• preslav94 (BG1)preslav94 (BG1) BG1 Публикации: 1,772
    https://www.crazybigfarm.tk/events/hard_worker/CHWE.htm
    Тук е написано за всеки продукт колко иска и колко ще трае според това в коя категория си (според нивото).

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл