Начало Bulgarian Място за обсъждане на официалните съобщения

Дискусия - Кооперативно Събитие на усърдните работници

136

Коментари

• m_atilda (BG1)m_atilda (BG1) Публикации: 7
    Не съм съгласна. Увеличено е количеството на ечемика и зелето, а вероятно и на всички продукти. Пример: 5 градини(7 ниво) със специални семена ечемик и хумус стигнаха за 4 точки, а преди с това количество ми даваше 6-7 точки на секунда. 
  • Rumi88 (BG1)Rumi88 (BG1) BG1 Публикации: 332
    и аз не съм съгласна количеството на ябълки , зеле , ечемик , жасмин , царевица и китки също е увеличено m_atilda e дала много точен пример . 
    Rumi88 @ bg 1
  • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
    редактирано 21.10.2017
    Здравейте.
    Искам да помоля някой да качи снимка с отрицателни резултати в класирането.

Rumi88 (BG1) каза:
    и аз не съм съгласна количеството на ябълки , зеле , ечемик , жасмин , царевица и китки също е увеличено m_atilda e дала много точен пример . 
    Количествата са увеличени, защото имаме възможност да спечелим допълнителни точки, както и да използваме бустери.

Rumi88 @ bg 1
    редактирано 21.10.2017
    Благодаря.
    Няма да откажа още. ;)
    Ако може и някой от тези два коопа, които са с (-), да качи снимка.

• preslav94 (BG1)preslav94 (BG1) BG1 Публикации: 1,771
    редактирано 21.10.2017

Имаш я  :)
    Благодаря.

• ivi3 (BG1)ivi3 (BG1) BG1 Публикации: 240
    редактирано 21.10.2017
    В момента падат нашите точки и скоро ще си правим компания с Мими, но няма лошо :)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Q9YcuffXbL3rpiBifmbZIllDbnurvXnSKtxCcmjZmUY/edit#gid=0
    Ето малко инфо за наградите според нивото. Предостави ми го една девойка, хем мила, хем с добро сърце. :p
    Post edited by ivi3 (BG1) on
    ivi3 @ bg 1
  • Josefin788 (BG1)Josefin788 (BG1) BG1 Публикации: 49
    редактирано 21.10.2017

Здравейте :) качвам снимки от днес ... отново се появяват минусите ... лошото е, че всички отбори губят .... накрая, който има късмет без значение как е играл ... направо чудесно ... и след няколко минути става все по-добре ...

Вече подадох сигнал за новото разместване.
    И честно да си призная, наистина не знам какво да ви кажа...

ако има как да бъде спряна фунията щом стават такива минуси 
    Rumi88 @ bg 1
    Нали знаете, че през уикенда няма кой да ремонтира, спира или пуска каквото и да е? По това време разполагате само с мен.

• akinak (BG1)akinak (BG1) BG1 Публикации: 198
    Rumi88 (BG1) каза:
    ако има как да бъде спряна фунията щом стават такива минуси
    късно е.как ще компенсират разходите на участниците? да я спрат минути след началото-да.но сега не знам как ще се оправят.ще настане страшна олелия.дано при тях отчитат реалните точки.друг е въпроса как ще убедят съюзите в правилното отчитане.

• Josefin788 (BG1)Josefin788 (BG1) BG1 Публикации: 49
    ooo напредваме и на минус точки. Знаем, че не зависи от теб  Freyja, но даваме информация какво се случва. Късмет е кой отбор ще спечели сега тази фуния. Браво на всички (няма значение от кой отбор са), които играят ... жалко, че накрая труда им ще бъде изгубен в пространството и времето ...
    Да се надяваме, че няма да е така. Силно вярвам, че ако не успеят да поправят грешките до края на събитието, поне ще се постараят да компенсират всички.
    Искам да ви уверя, че всички модератори ще работим усилено върху това.

• Фермерче (BG1)Фермерче (BG1) Публикации: 23
    Добро утро. Сега погледнах, че за лицензите иска 8 милиона. Това е безумие. По-скапана фуния нямаше как да измислят, набутвацията не си струва, поне за мен. Да си я играят разработчиците.
    Добро утро 8 милиона много хора няма да ги достигнат  , тези котешки талисмани на 1 200 000 не на всеки трябват . 
    Rumi88 @ bg 1
  • himik (BG1)himik (BG1) BG1 Публикации: 236
    Отново не е балансирано както трябва.Знам че всеки иска да изкара повече пари това е нормално.И въпреки бонусите Фрея пак не е балансирано като хората.Те ще си го оправят сигурен съм в това.Имат богат ама много богат опит от друга и много по голяма тяхна игра-империя.Като се предават мненията не само от този сървър няма как.Не само ние сме засегнати.
    himik @ bg 1
  • PlayerPOLI (BG1)PlayerPOLI (BG1) BG1 Публикации: 30
    след поредната актуализация отново се появи проблем-събираме сърчицата за котето  а то изобщо не отчита-стои  си на една и съща цифра.поредният бъг

PlayerPOLI @ bg 1
    след поредната актуализация отново се появи проблем-събираме сърчицата за котето  а то изобщо не отчита-стои  си на една и съща цифра.поредният бъг

PlayerPOLI @ bg 1
  • the HAMMER (BG1)the HAMMER (BG1) BG1 Публикации: 135
    Хахаха, наистина не отчита котешките талисмани, чак сега забелязах :), т.е привличане на каквато и да било котка - на кукуво лято :) Вече се забавлявам, може би има още някой бъг, след последната актуализация, който не сме забелязали :) 
    Здравейте.
    Котешките талисмани се отчитат, но за да ги видите, трябва да обновите страницата. Това е нещо, което го има и при мен и от личен опит гарантирам, че е просто визуален бъг.
    Проверено и докладвано!

• Pepa 74 (BG1)Pepa 74 (BG1) BG1 Публикации: 30
    Добро утро става все по весело дето се вика няма да е свършила фунията и хоп коперативно ха ха 
    да ти е кеф да спреш да играеш чак.мисля изобщо да не се напъвам вече с никакви събития ивенти кп-та и тем подобни.просто ще се забавляваме групово-на нас да ни е весело,пък те да си пускат ако искат и по 3 кп та на ден

PlayerPOLI @ bg 1
    ние даже следващата кооперативна фуния няма да я играем нито лицензите могат да се вземат 8 милиона са много , а наградите повечето не си струват . 
    Rumi88 @ bg 1
    и не сте единствените толкова ресурс на вятъра не си заслужав 
  • LuizaKisova (BG1)LuizaKisova (BG1) BG1 Публикации: 35
    Не му е тук мястото, но какви тикви и фенери да събираме, като изобщо не се е появило събитие или задача. Нещо не мога да разбера какво става.
    редактирано 23.10.2017
    Шоуто е пълно!!!!!

Моля, изключвай КапсЛок-а, когато пишеш във форума.
    Post edited by Freyja on
    PlayerPOLI @ bg 1
    Ало ние да си чистим кеша през две минути а вие кога ще си изчистите вашия аман от бъгове и простотии.Превърнахте играта от разтоварваща в супер натоварваща .
    От нас зависи дали ще се натоварваме.На мен лично вече ми е адски забавно.Препоръчвам  смеха -нервите не вършат никаква работа
    PlayerPOLI @ bg 1

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл