Не съм съгласна. Увеличено е количеството на ечемика и зелето, а вероятно и на всички продукти. Пример: 5 градини(7 ниво) със специални семена ечемик и хумус стигнаха за 4 точки, а преди с това количество ми даваше 6-7 точки на секунда.
Здравейте качвам снимки от днес ... отново се появяват минусите ... лошото е, че всички отбори губят .... накрая, който има късмет без значение как е играл ... направо чудесно ... и след няколко минути става все по-добре ...
ако има как да бъде спряна фунията щом стават такива минуси късно е.как ще компенсират разходите на участниците? да я спрат минути след началото-да.но сега не знам как ще се оправят.ще настане страшна олелия.дано при тях отчитат реалните точки.друг е въпроса как ще убедят съюзите в правилното отчитане.
ooo напредваме и на минус точки. Знаем, че не зависи от теб Freyja, но даваме информация какво се случва. Късмет е кой отбор ще спечели сега тази фуния. Браво на всички (няма значение от кой отбор са), които играят ... жалко, че накрая труда им ще бъде изгубен в пространството и времето ...
Да се надяваме, че няма да е така. Силно вярвам, че ако не успеят да поправят грешките до края на събитието, поне ще се постараят да компенсират всички. Искам да ви уверя, че всички модератори ще работим усилено върху това.
Добро утро. Сега погледнах, че за лицензите иска 8 милиона. Това е безумие. По-скапана фуния нямаше как да измислят, набутвацията не си струва, поне за мен. Да си я играят разработчиците.
Отново не е балансирано както трябва.Знам че всеки иска да изкара повече пари това е нормално.И въпреки бонусите Фрея пак не е балансирано като хората.Те ще си го оправят сигурен съм в това.Имат богат ама много богат опит от друга и много по голяма тяхна игра-империя.Като се предават мненията не само от този сървър няма как.Не само ние сме засегнати.
Хахаха, наистина не отчита котешките талисмани, чак сега забелязах , т.е привличане на каквато и да било котка - на кукуво лято Вече се забавлявам, може би има още някой бъг, след последната актуализация, който не сме забелязали
Здравейте. Котешките талисмани се отчитат, но за да ги видите, трябва да обновите страницата. Това е нещо, което го има и при мен и от личен опит гарантирам, че е просто визуален бъг. Проверено и докладвано!
да ти е кеф да спреш да играеш чак.мисля изобщо да не се напъвам вече с никакви събития ивенти кп-та и тем подобни.просто ще се забавляваме групово-на нас да ни е весело,пък те да си пускат ако искат и по 3 кп та на ден
Ало ние да си чистим кеша през две минути а вие кога ще си изчистите вашия аман от бъгове и простотии.Превърнахте играта от разтоварваща в супер натоварваща .
Коментари
Искам да помоля някой да качи снимка с отрицателни резултати в класирането.
Количествата са увеличени, защото имаме възможност да спечелим допълнителни точки, както и да използваме бустери.
Няма да откажа още.
Ако може и някой от тези два коопа, които са с (-), да качи снимка.
Имаш я
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Q9YcuffXbL3rpiBifmbZIllDbnurvXnSKtxCcmjZmUY/edit#gid=0
Ето малко инфо за наградите според нивото. Предостави ми го една девойка, хем мила, хем с добро сърце.
И честно да си призная, наистина не знам какво да ви кажа...
Искам да ви уверя, че всички модератори ще работим усилено върху това.
Котешките талисмани се отчитат, но за да ги видите, трябва да обновите страницата. Това е нещо, което го има и при мен и от личен опит гарантирам, че е просто визуален бъг.
Проверено и докладвано!
Моля, изключвай КапсЛок-а, когато пишеш във форума.