Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
Коментари
BUMP!!!
Напротив точно за това става въпрос.Рибата е суровина както млякото ябълките прасковите яйцата зелето царевицата.Разлика не трябва да има.Там е въпроса.Цифрите са друг проблем.Всичко трябва да е балансирано.Нека ги увеличат.Като чете форума човек може да си помили че голяма част от играчите от хал хабер си нямат за голяма част от играта.Не го приемай лично никой не искам да засегна но това е моята позиция на играч играл играта дълго време блъскал се много без да има кой да помогне искащ игра по-близка до реалното.
@himik
Преработката на риба от дълбоководния риболов преди промяната беше единствено смислена при направата на нормална стръв от риба меч, като суровина и специална стръв от омари, риба тон и херинга. Всяко друго преработване беше на загуба, тъй като продажната цена на суровината бе по-висока... В момента положението е още по-зле. Всяка преработка е на загуба, както и ловенето, ако не пускаме корабите без оборудване, както и правя. Още повече, 300 000 приход, а вероятно много по-малка печалба, (не си заслужава дори да го смятам) от 9 часа производство е смешно. Загуба на време. Ако пипнат рецептите мож и да има някаква файда, ама нищо не казват още.
Този UK модератор ми писа на лични, че е предал и последното инфо от тук със сметките, по-горе... Не само нашия сървър ги натиска... Да видим, ще има ли резултат.
Здравейте!
Дни наред се питам кои са тези "Умници" или "Умник", които решиха, че трябва да има рибен пазар за дълбоководна риба. Дори и актуализираха решението си. И защо е всичко това - защото от дълбоководния риболов се печели добре и тези средства ще вложим във фермите си и значително ще дръпнем напред. И във връзка с това уважаемите г-да модератори ни поставиха прът в колелата на развитие, което за мен значи, че или трябва да купуваме злато или да продължаваме да се гърчим и с неимоверни усилия и много труд да постигаме нещо. Не ми е ясно кому са нужни тези четки и гребла, които се предлагат на Рибния пазар срещу рибата ни. На пазара най-много се търси скарида. А тя е толкова малко. Днес във фермата си имам 6 обекта, в които мога да ловя само риба тон и херинга. Откакто мина актуализацията рибата вече е на изчерпване. Няма нова риба, няма голям асортимент, а се налага да се задоволяваме с тази, която е останала от предните дни. И с право всички играчи сме много гневни.
Г-да Модератори, ако смятате, че сте се изчерпали, че не се сещате за нови идеи, че сте изморени ами оттеглете се. Нека дойдат нови хора с нови идеи и играта да потръгне. Да я играем за удоволствие, а не да се изнервяме по-вече.
Един бургаски рибар налови една лодка с риба,обаче не може да отиде на пристанището и я продаде,а си носи газово котлонче да направи малко консервички вътре в морето и на лодката.Другата риба бух обратно във водата да я ядат рапаните.И като висне на рибния пазар с кутийките установява,че и това не може да го продаде срещу нормални пари,ами насреща получава едно гребло,да чеше бабата по гърба,защото то за друго не става.Накрая тегли една голяма ПЛОВДИВСКА на тези,дето са го измислили това гениално решение,зарязва лодката и отива в кръчмата.
Ха сега наслука на всички ни.
А най-вероятно просто си против всички останали.Има и такива индивидуалисти,свят широк и шарен.
И ако ти си някъде във висините като ниво,има хора на сайта,и то доста,за които купуването и достигането на максималното ниво на траулерите е още химера,защото само последното ниво и само на един траулер струва 52 млн.долара.
Ама правилно си го е казал народът:"СИТИЯТ НА ГЛАДНИЯ ВЯРА НЕ ХВАЩА."
ВСИЧКИ ДОГОВОРИ В КОШЧЕТО ЗА БОКЛУК!ЗАЩОТО ТАМ ИМ Е МЯСТОТО:)
ЦЯЛАТА ФЛОТИЛИЯ ЗА РИБА-КАКВАТО ТАКАВА-КОЛКОТО-ТОЛКОВА,АМА НИКАКВО ОБОРУДВАНЕ НА КОРАБИТЕ....ТАЗИ ИГРА СТАНА ИЗПИТАНИЕ НА НЕРВНАТА МИ СИСТЕМА,ТА АКО ИСКАТ ЗЛАТО-ДА ЗАРЕЖДАТ РАЗРАБОТЧИЦИТЕ...АЗ....НЯМАМ ВРЕМЕ:))))А И НЕРВИТЕ МИ СВЪРШИХА....:))))
Колкото до рибата в Бургас говоря за легални(официални)начини.Иначе то нелегалните бяха много в зората на демокрацията.Имах колеги дето ловяха риба в пристанището също нелегално и на милостта на полицаите тогава.По байтошови времена не знам достатъчно голям съм но не съм имал досег.Пиша за легални.
В момента на пазара имам оферта 207 омара за 1 гребло и 1 четка?
Нещо не се връзват нещата както и да го изчисляваш,още повече,че четката не иска да гали животните МОЯТА ферма.
Значи остава само бабата,ама тя взе ,че се гътна онзи ден.
Сорри,ако съм те засегнала,но съм бясна,както и всички останали.
Аааа и днес нямам риба меч появи ми се 3 то гьолче с миди