Начало Bulgarian Официални съобщения

Малки съобщения

28

Коментари

 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Здравейте.
  Хотфикс за ремонт на:

  - Коледна подготовка - Събитието не може да се играе от кооперации с ниво 1000+
  - Гурме ферма - Котешка катерушка - Някои производствени сгради не дават котешки талисмани
  - Коооперативно първенство - Златна лига - Празно класиране
 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  И още нещо - последните шампионатни монети, както и последното сървърно класиране ще получим в понеделник.
 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Здравейте.
  Утре след полунощ ще стартира риболовната фуния.
  Подгответе се. Не искам да чета отново оплаквания за липсата на стриди, скариди или други ракообразни.

  И не забравяйте - игра е. Трябва да е забавна, а не натоварваща. Забавлявайте се!
 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Здравейте.
  Съвсем скоро ще има хотфикс, който да отстрани причинителя на сривове в няколко сървъра.
  За щастие, нашият не е между засегнатите.
 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Здравейте.
  Първо искам да се извиня, че вчера и днес не бях тук, а сте имали нужда от мен. Но така се стекоха обстоятелствата, че се наложи да отсъствам.

  След това искам да ви обърна внимание на факта, че с днешния хотфикс всички получихме по още една декорация от Коледния комплект, тъй като първоначалните са повредени (изненада!) и всъщност при повечето играчи не дават никакво щастие, нищо че визуализират 15 Селско щастие. Всеки може сам да прецени дали ще ги задържи или ще ги даде на Грета.

 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Здравейте!

  Основни моменти от току-що приключилия хотфикс:
  - Този следобед е засечен проблем, позволяващ на играчите да продават определени продукти на многократно по-висока от нормалната цена.
  - Този проблем със сигурност не е плануван и беше докладван от много играчи, за което им благодарим. 
  - В резултат на този бъг някои играчи успяха да натрупат суми, които вредят на икономиката на играта и следователно трябваше да се предприемат съответните мерки:
  - Доларите, натрупани по този начин, бях премахнати от сметките на играчите, а при случаите, когато вече са били похарчени, играчите вече имат 0 долара в сметките си.
  - Освен това, над 4000 играчи от всички сървъри получиха временен бан за следващите няколко дни заради неправомерно натупаните големи суми. Много е несправедливо към играчите, които не са натрупали долари, че някои са успели да закупят бустери за събития, разширения и различни други неща. Ето защо в много случаи не беше достатъчно просто да премахнем сумите.
 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Здравейте.
  Първо искам да кажа, че разбирам гнева на всички засегнати играчи и ще се погрижа всяко ваше мнение да бъде преведено и предадено на екипа. Леко цензурирано, разбира се. ;)
  НО!!! Искам да напомня, че форумът си има правила и призивите за бойкот са в нарушение на тези правила. Така че, всички постове в този смисъл бяха редактирани или изтрити. Не искам да наказвам никого за това, че е бил по-експресивен в изказванията си, тъй като добре разбирам колко афектирани са били и все още са всички засегнати.
  Много се старая да запазя форума като едно приятно място за забавление и споделяне на опит и информация. Ще се радвам на вашата подкрепа в това начинание.
 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Календар на събитията за януари 2018:

  Риболовно събитие на усърдните работници  - 31/12 23:59 - 03/01 23:59
  Кооперативно събитие на усърдните работници - 04/01 23:59 - 08/01 23:29
  Спасяване на златните рибки - 09/01 23:59 - 19/01 23:29
  Риболовно събитие на усърдните работници - 10/01 23:59 - 13/01 23:59
  Конен сезон 1 за 2018 - 11/01 14:00 - 22/02 13:59
  Кооперативен шампионат - 19/01 23:59 - 23/01 23:29
  Кооперативно събитие на усърдните работници - 23/01 23:59 - 27/01 23:29

  Тематични събития:

  Камион за храна - 02/01 14:00 - 08/01 13:59
  Хавай - 05/01 09:00 - 11/01 21:59
  Сватбен агент - 10/01 14:00 - 16/01 13:59
  Камион за храна - 16/01 23:59 - 22/01 23:59
  Сватбен агент - 23/01 14:00 - 29/01 13:59
  Камион за храна - 30/01 14:00 - 05/02 13:59


  Посочените часове за за Централно европейско време. Ние сме +1 час. Т.е. когато стартът на дадено събитие е насрочен за полунощ, при нас това е 01:00ч. 
 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Здравейте!
  Днешният хотфикс включва:
  - Промяна в наградите от Световния шампионат (декорации с неправилно щастие или грешни декорации се появяват в грешни лиги)
  - Колелото на късмета за Световния шампионат е ремонтирано и вече не включва Шампионатни точки
  - Ново Златно колело на съдбата, подобно на колелото от "Черния петък"
  - Черните перли от събитието "Сватбен агент" сега ще събираме само при изпращането на риболов на Олег, както беше описано в подсказката на събитието, а не както протече първия път
 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Уважаема общност,

  Ние сме наясно с докладите за забавяне в играта. Проблем имат потребители на всички сървъри и понастоящем няма нужда да се свързвате с екипа за поддръжка по въпроса. Работим по проблема и ще направим всичко възможно, за да Ви информираме за напредъка по въпроса. Благодарим ви за всички доклади, които вече сте изпратили!

  Вашият екип от общността
 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Здравейте.
  Старата версия на събитието Къмпинг е стартирана погрешно. Тъй като в Германия в момента са почивни дни, заради техния Великден, събитието ще остане в този си вид, тъй като другият вариант е да бъде спряно, а това ще е нечестно спрямо тези, които вече са постигнали някакъв напредък в него. Това означава, че няма да има скоростно предизвикателство този път. Всички по-нататъшни решения ще бъдат взети във вторник, когато екипът се върне в офиса.

 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Здравейте.
  Ето възможно решение на проблема със забавянето на играта. Изглежда, че това е свързано с най-новата версия на Flash (30) и се забелязва сериозно подобрение, след като се върнем към по-ранна версия на Flash.
  А тези, които използват Chrome или Edge на Windows 10, където Flash Player е вграден и не може да бъде деактивиран или подменен с по-стара версия, единствената алтернатива е да се използва друг браузър (Firefox, Opera, WaterFox и т.н.) с Flash Player, версия 29.0.0.117.
 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Здравейте.
  Искам да ви представя един САЙТ, дело на нашите Комюнити мениджъри. Той все още е в процес на разработка, но занапред в него ще можете да се информирате за развитието на събития като  Футболна треска. Все още се работи върху това всеки да може да чете на избран от него език - до 2-3 седмици това ще бъде реализирано.
  Засега все още е в груб вариант, но работата по него продължава.
 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Здравейте, фермери!

  Ето малко информация за някои предстоящи функции: Вулканичната ферма предстои, а дълбоководният риболов ще претърпи промени. Причината, поради която тези елементи все още не са въведени, се дължи на някои предстоящи нови функции, някои корекции на програмни грешки, които сме планирали и някои промени в годишните събития, идващи през второто полугодие. Ще донесем още новини за конкретни промени и поправки на програмни грешки, веднага щом можем, но дълбоководния риболов и Вулканичната ферма все още са в графика - просто нямаме конкретни дати за вас в момента. След като ги получим, бъдете сигурни, че ще ги споделим с вас и ще добавим още подробности към това, което вече знаете за тези нови функции.

 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Привет и от мен!
  Искам да ви информирам, че от днес до края на месец август ще отсъствам. Така че ще помоля тези от вас, които четат другите форуми, да споделят с останалите всички новини, които намерят за важни и/или интересни.
  Благодаря предварително за разбирането и съдействието.
  Пожелавам ви прекрасно лято и много положителни емоции!
 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Здравейте!
  Ето малко информация за Октоберфест:
  1. Монетите на крал Лудвиг ще бъдат премахнати от инвентара, за да се гарантира, че следващия път всички ще имат равнопоставено начало на събитието.
  2. Текущите елементи от Октоберфест (като рецепти, които сте направили или произведените от вас продукти) няма да бъдат премахнати и те могат да бъдат запазени или продадени.
  3. Старите елементи от Октоберфест ще бъдат заменени със стойността им в долари и следователно ще бъдат премахнати от инвентара ви.

  Това ще стане след края на събитието. Повече подробности ще последват по-късно.
 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Здравейте!
  Екипът е наясно с докладите, че наградите от финала на селския панаир не саполучени. Не можем да решим този проблем през уикенда, но ще проверим всичко в понеделник.

  Вашият КM екип

 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Здравейте!
  Таймерът в играта за Кооперативното първенство не е правилен и всъщност то ще започне едва след утрешната актуализация, която е планирано за сутринта.
 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  редактирано 22.11.2018
  И пак здравейте. :smiley: 

  Както вече съобщих по-горе, таймерът в играта за Кооперативното първенство не е правилен и всъщност то ще започне едва след утрешната актуализация, а не нощес в 1 ч. Централно европейско време.

  Също така този Кооперативен турнир ще има индийски декорации и изгледи като топ награди, които вече бяха представени през юли тази година. Този път моля, имайте предвид, че няма да има разлика между различните трудности за златната лига.

  Поздрави,
  Вашият екип на общността
 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Здравейте,

  Както може би сте забелязали, има проблеми с промяната на хвърчилото, което трябваше да се случи с вчерашната актуализация. Някои играчи го получиха по-късно, а при някои играчи все още липсва. Тези няколко играчи, които все още не са получили новото си хвърчило с допълнителния процент на бонуса в карето, ще го получат със следващата актуализация. Ние също така планираме нещо малко за неудобството да не ги получите веднага когато е обещано. При промяната на декорациите се появи неочакван проблем, който блокира процеса. Ние много съжаляваме, че това се е случило и ще се погрижим да получите това, от което се нуждаете!

  Поздрави,
  Вашият екип на общността
 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Моля, фермерите,
  Моля, имайте предвид, че днес (13/12/18) от ~ 18:00 ч. до утре (14/12/18) до ~07:00-08:00 ч.  линкът ни за поддръжка няма да бъде достъпен и тикетите ви няма да бъдат изпратени. Ако срещнете някакви проблеми през този период, като например загуби по време на игра, моля, запазете молбата си и я изпратете утре, а ако това е доклад за бъг, не се колебайте да влезете в нашите форуми за помощ.

  Вашият екип на общността
 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Здравейте.
  Джак и Джил ще се появят на 23.12 и ще имаме възможносста да разменим карма точите си за детелинки и други добринки до 26.12.
 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Здравейте!
  Проучваме проблемите със Селския панаир и проблемите с паметта в различните браузъри. Вече направихме някои подобрения на наша страна, но все още търсим главната причина и начините, по които можем да намалим или елиминираме проблема. Продължавайте да ни давате обратна връзка и да ни уведомявате, ако имате някои стъпки за възпроизвеждане - нашите разработчици могат да използват информацията за разрешаване на проблемите.
  Благодарим на всички!
 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  * Хотфикс изпълнен *
  Днес имахме хотфикс (без прекъсване на играта), който добави някои подобрения в производителността на Селския панаир. Молим играчите да обновят страницата на играта както обикновено (Ctrl+F5).

  Молим, уведомете ни, ако забележите, че ефективността на панаира се е подобрила. Сега трябва да работи и да зарежда малко по-бързо.
 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  редактирано 21.02.2019
  Здравейте.
  След днесшната актуализация класацията в събитието Шинкей-Суиджаку се е рестартирала при някои  играчи. Те (ще бъдат) вече са компенсирани за похарчените жетони.

  А новата бърза редосеялка вместо действителната последна продукция стартира отново тази с най-ниска наличност (за мелници, силози и т.н.). Това е така, защото новата функция не разпознава правилно последното количество. Това се случва само първия път, но след като настроите друга продукция с действителното количество, което бихте искали да стартирате, със следващото използване на редосеялката всичко ще е наред.
 • ElleBelle (FormerMod)ElleBelle (FormerMod) Guest Публикации: 168
  редактирано 15.05.2019
  Здравейте,

  напоследък получихме много оплаквания за проблеми с влизането в играта. Оттогава екипът ни ежедневно наблюдава и проучва този въпрос и най-накрая стигнахме до заключение.
  Изглежда, че това е проблем на интернет досавчиците и тяхната мрежова система, като това засяга различни региони. Тъй като проблемът не е директно от наша страна, е много трудно да го решим. Нашите разработчици направиха всичко възможно, за да сведем до минимум тези проблеми при влизане.
  За момента, при поява на този проблем отново, ще трябва да продължим с обичайните процедури, изброени по-долу:

  • Изчистване на кеша и рестартиране на браузъра
  • Превключване към друг браузър (препоръчва се Google Chrome, Firefox, Opera)
  • Рестартиране на интернет рутера

  Извиняваме се за неудобството и Ви пожелаваме хубава седмица.


  Поздрави,
  Вашият екип на общността
 • ElleBelle (FormerMod)ElleBelle (FormerMod) Guest Публикации: 168
  Здравейте,

  за съжаление днес няма да можем да добавим монетите от Световния шампионат. Това ще бъде направено другата седмица, в Понеделник.
  Извиняваме се за причиненото неудобство.


  Поздрави,
  Вашият екип на общността
 • FreyjaFreyja Guest Публикации: 3,258
  Здравейте фермери,

  Искаме да ви уведомим, че ще активираме кооперативното първенство утре след актуализацията, за да тестваме добавянето на нова лига, която ще бъде приложена с актуализацията.

  Моля, имайте предвид следните точки по-долу:
  - Времето за изпълнение на CC ще бъде максимум 2 часа.
  - Въпреки тестването, вашият отбор все още ще бъде повишен и/или понижен в дивизия, но няма да се взема предвид новата лига.
  - Наградите ще бъдат начислени както обикновено в края на събитието.

  Утре ще ви информираме за начина, по който новата лига работи.

  Извиняваме се за неудобството и ви благодарим за разбирането.

  Вашият Big Farm екип
 • ElleBelle (FormerMod)ElleBelle (FormerMod) Guest Публикации: 168
  редактирано 06.06.2019
  Здравейте фермери,

  тестовото издание на Кооперативното предизвикателство ще започне днес в 13:05 ч .
  Събитието Футболна треска и Събитието на усърдните работници ще започнат, след като приключи тестовото издание на Кооперативното предизвикателство.


  Поздрави,
  Ели

  Промяна в започващите часове на няколко събития.
  Post edited by ElleBelle (FormerMod) on
 • CM_PaddyCM_Paddy Guest Публикации: 42
  редактирано 21.06.2019

  Време е да се насладите на плодовете на труда си!

  150% премиен период днес!

  Страхотната работа, която сте свършили във фермата си, привлече одобрителните погледи на щастливи посетители от целия свят. Някои от тези посетители са пътуващи търговци, които се събраха и съставиха съблазнително предложение за стоките си, с което да покажат колко високо ценят земеделските ви умения!
  Отворете вратите на хамбара си и се пригответе да посрещнете един специален 150% премиен период от 21:00 до 21:30 часа българско време днес.
  Това е една фантастична възможност да издигнете фермата си до следващото ниво – не я изпускайте!
Sign In to comment.