Поредният лаг причинил загуба от 32 милиона долара...

Поп ъп прозорец, който направи лаг с отварянето си и който цъкнах три пъти, за да затворя, доведе до закупуването на нова територия за 32 милиона долара!!! Слава богу, цъкванията не попаднаха върху закупуване със злато... Сега ме върнахте две седмици назад в събирането на долари за магазин. Бесен съм!
Ще се радвам ако е възможно да рол-бекнете тъпотията, която се получи.
Благодаря предварително!
П.С. Подобна глупост се случва за пореден път, но сега е в наистина безумен размер! Още повече, в последната анкета, която проведохте, алармирах за тези неща, но не видях резултат, поне до момента.
Ще се радвам ако е възможно да рол-бекнете тъпотията, която се получи.
Благодаря предварително!
П.С. Подобна глупост се случва за пореден път, но сега е в наистина безумен размер! Още повече, в последната анкета, която проведохте, алармирах за тези неща, но не видях резултат, поне до момента.
0
Коментари
Не е тук мястото, където да се обърнеш към Съпорт. Опитай от ТУК.
Мястото ми се стори съвсем подходящо за подобна тематика. Не разполагам с времето и нервите да се занимавам повече със писаници насам и натам, все пак се налага да наваксвам две седмици...
Що се отнася до support, след като поддържат български сървър, не е ли редно да имат и български екип? Това, че съм способен да им пиша на три от дадените като опция езици, съвсем не означава, че следва да го правя на различен от български език. Някак е обидно.
Ще го кажа в прав текст- форумът е място за играчите и тук няма други, освен играчите. Така че, ако желаеш да комуникираш с екипа на играта ( с каквото впечатление останах от предишния ти пост), единственият начин да се случи това е чрез Поддръжка.
Защо няма съпорт на БГ не мога да кажа. Мога да кажа обаче, че не само нашият сървър е лишен от това удобство. Такава е политиката на ГГС, за съжаление.