Начало Bulgarian Представяне на играчите
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Измама

Цецо (BG1)Цецо (BG1) Публикации: 8
редактирано 18.06.2016 в Представяне на играчите
Преди седмица бяхме хакнати в коопа от sisi_niki_petia беше ни изхарчено всичкото злато и коопа ни беше разбит и унищожен. Бях посъветван от ИВАКРИВА да напиша тикет и го направих. Писах и аз и съкооператорите с надежда да се направи нещо. Обяснихме случая и какво се е случило и кой го е сторил за съжаление без никакъв отговор нито към мен нито към никой-създадохме нов кооп и тъкмо почнахме да го развиваме и онова влечуго sisi_niki_petia пак се появи и пак същото -ХОРА, разберете, не си харчете парите за глупости. 
Post edited by Freyja on

Коментари

 • GuestGerkata19 (BG1)GuestGerkata19 (BG1) Публикации: 9
  Не съм съгласен само с твърдението за модераторите, защото те нямат функциите и правата на поддръжка! А Тя поддръжката - съществува само в най-смелите ни мечти, вярвай ми! Ако пишете на Барак Обама , вероятността да ви отговори е в пъти по голяма от тази някой от поддръжка да го направи!
 • Цецо (BG1)Цецо (BG1) Публикации: 8
  значи съм на прав път че всичко тук е пълна измама и всичко е въпрос на пари
 • Ivakriva (BG1)Ivakriva (BG1) BG1 Публикации: 3,743
  Ще отговоря в качеството си на играч, имал няколко пъти нуждата да се оплаче на поддръжка. Винаги, повтарям- винаги досега е имало видими резултати след моите оплаквания.
  Явно е нужно да припомня, че до онзи ден нямахме поддръжка. Никой ли не се замисля за този почти месец, през който бяхме без екип, колко тикета са се натрупали? Ми то само аз пуснах поне десетина. Вече получих отговор, но само на първия тикет. Ще трябва малко време явно, докато се обработят всички сигнали.
  Цецо, разбирам те, осъзнавам неприятната ситуация, в която сте попаднали ти и съотборниците ти. Но да търсиш конспирации там, дето ги няма... Е, не вярвам, че си прав. Вярвам, че просто не са стигнали до твоя сигнал.

  Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.


 • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
  Здравейте. Преместих темата и коригирах заглавието ѝ, тъй като това е сигнал срещу определен играч. Искам да ви помоля да не забравяте- когато изпращате тикет, задължително условие е да имате доказателства за твърденията си- копия от писма, чатове и т.н.
  Искам и да ви уверя, че екипът на форума е екип само и единствено на форума. Тук сме с администраторска цел и единственият начин, по който можем да помогнем е със съвети. Това е и причината, поради която редактирах заглавието на темата.

 • Цецо (BG1)Цецо (BG1) Публикации: 8
  за какви доказателства ми говорите -след като е пробил паролите на juji18 teodor4o и моята похарчи всичкото ни злато изтри пощата от която е писал като от наше име се е предлагал и на други коопове и накрая ни изгони и закри копа
 • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
  Здравейте отново.
  Цецо, искрено съжалявам за случилото се с теб и съотборниците ти. Но ще те помоля да смекчиш малко тона си. Никой тук няма вина за това, през което сте преминали. Не е нужно да се караш на хората, които се опитват да ви помогнат.
  Разбира се, че когато се отправят обвинения, е нужно те да са подкрепени с доказателства. При липсата на такива- постарай се да опишеш всичко в правилна последователност и с възможно най-много подробности.

 • Цецо (BG1)Цецо (BG1) Публикации: 8
  ти как мисли 
  за да стигне до това ниво на развитие дали е някой който би оставил следи след себе си
  и какво му е на тона ми при положение че дори и от моя тикет и на съотборниците ми няма никакъв резултат 
  а те при желание можеха да проверят точно за няколко минути дали съм прав аз и съотборниците ми
  беше достатъчно само да се провери от кое IP е влизано в профилите ни но на тях им е достатъчно че парите са похарчени и ще се наложи ако сме балъци да се бръкнем да похарчим отново реални средства
  ДА АМА НЕ
 • Цецо (BG1)Цецо (BG1) Публикации: 8
  редактирано 18.06.2016
  не няма смисъл от нищо явно никой не ми вярва аз реших да отворя тема и ме нападнаха без да са видяли за какво иде реч ако наистина на някой му пука нещо което не вярвам защото бай Ганьо е свикнал да го тъпчат щяхме да се обединим в тази тема а както и ти първи ми писа явно не съм единствения пострадал
  за това вече не влизам в играта дарих си парите в един кооп надявам се да съм помогнал на добри хора а стоя тук не защото искам да играя а защото искам да предизвикам по голямо обществено негодувание
  Post edited by Freyja on
 • GuestGerkata19 (BG1)GuestGerkata19 (BG1) Публикации: 9
  Хах , ти какво очакваш да се случи , тоя или тая (ezel) ми е писал подобно писмо и на мен във фермата и след като я попитах дали иска да се срещнем на живо да и ДАМ паролата и потъна в дупката от която изпълзява. За ПОДДРЪЖКА няма какво да ти обяснявам , писах им тогава и копнах писмото , ама колкото получих отговор от армейския Поп , толкова и от ПОДДРЪЖКА!
 • danchodrankov (BG1)danchodrankov (BG1) BG1 Публикации: 6
  подръжката не е никаква поддръжка
  имам горчив опит с нея
  модераторът да ме извини фрея си е чисто безполезно нещо   какъвто и въпрос да изпратя ме праща при поддръжката
  последно питах къде са ми наградите на мен и съкооператорите ми от селският панаир и глас в пустиня
  я...
  самият форум е някаква пародия
  а при подръжката ми потънаха реални пари които са ми таксувани и взети от мобилният ми оператор а злато не получих повече няма и да опитвам
  да не говорим че така и не получих старият си акаунт а почнах отново тази игра

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл