Начало Bulgarian Предложения, похвали и критика

Грешка, която ми струва 10 000 злато.

Здравейте...

колкото и да е питам, не си отговарям на един въпрос: Защо е нужно да се минава метър, да минеш отгоре така по тарикатски...
Вчера влизам във фермата, цъкам на състезанията с коне, цъкам на менюто, да си заредя за 24 часа да ми дава повече бензин, тоест на "малка кутия за допълване" и какво става... цъкнал съм на резервоар за 9 900 злато. И край. Всичко свърши. Нито ме пита искаш ли, не искаш ли. Всичко свърши за една секунда. Ей така 10 000 злато си заминаха. Това е нелепо. Не може така да се процедира. Грешки стават постоянно. 
Това е .. не знам как да го нарека, но е умишлено направно. Аз не съм искал да купувам тоя скапан резервоар, който ми увеличава горивото с 50 вместимост, още повече, че много редовно губя от коне с по-малки нива от моя, а много пък трудно печеля срещу такива, с по-големи нива от моя.
Не може така. Дали за това злато си платил или си го изкарал с труд, безсънние на моменти, стратегии и т.н. няма значение... накрая при една такава грешчица, миг невнимание или няколко сантиметра с курсора по-надолу и край.

Защо не пита, искаш ли, не искаш ли, сигурен ли си. Защо така е направено. Къчили за това злато плащаме на друг или не играем в тяхната игра, а в друга. 
Писах на поддръжка, но се съмнявам много да се получи нещо, защото то това просто си е умишлено направено по-този начин. Адски съм разочарован, защото точно за това злато не бях плащал, а го бях изкарал с часове по-нощите висене... просто не е това начина да ти вземат златото, не трябва да е това.
Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
http://vbox7.com/play:0881f7a3

Коментари

 • Daff (BG1)Daff (BG1) Публикации: 23
  Нали знаеш, че хората които правят тази игра си плащат заплатите с парите от златото което купуваме. Нормално е да не те пита сигурен ли си, че искаш да похарчиш златото, може да звучи грубо но за екипът на играта е "по на оферта" да харчим повече злато.Това е истината а и няма какво да се сърдиш все пак това си е твоя грешка, от невнимание но все пак сам си си виновен. Бъди по внимателен следващия път :smile: 
 • trevata (BG1)trevata (BG1) BG1 Публикации: 279
  Да де, само че подобни неща те ОТКАЗВАТ от купуването на злато, ако малко се замислиш. Грешката е моя, но това е предизвикана грешка, ако мога така да го нарека. Защото ако ме беше питало, нямаше да я направя.. и защо трябва да пита ли? Ще ти дам прост пример: 
  Ако играеш от известно време играта, няма как да не ти се е случвало да бъркаш някои неща, а най-вече да се объркаш, независимо от какво.. бързина ли, невнимание или нещо друго, но примерно цъкаш на краварник 7мо ниво, цъкаш РАЗРУШИ примерно и не те пита 'сигурен ли си, че искаш' както е в момента, а веднага се руши? И тогава ли ще кажеш, че това е хубаво и че сам си си виновен? Няколко пъти ми се е случвало, както на всеки, който играе тая игра от години. Също ми се е случвало, да пускам да ъпгрейдва нещо, което не съм искал.
  Както може да те пита, дали наиситна искаш да рушиш примерно краварник ниво 7, който е ниво 7 благодарение и на архитект, който си чакал, така трябва да те пита, дали искаш да дадеш 10 000 злато, за дадено нещо. Злато, което си взел от тях, 
  И в тоя ред на мисли, не мисля, че съм виновен, защото е невъзможно да не се греши. Просто трябва да се променят някои неща и да се сложат питанки и ти дадох прост пример. Повече няма какво да ти кажа, а иначе ме компенсираха от поддръжка и казаха, че специално ще предадат исканията ми на главната поддръжка, за подобни питанки :) 
  Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
  http://vbox7.com/play:0881f7a3
 • Daff (BG1)Daff (BG1) Публикации: 23
  Преди години много играех и следях форума и помня, че още от тогава хората се оплакваха от това, че няма питанки и даваха предложния и изявяваха желания но уви като гледам още и още никой не ги е сложил и сам сигурна, че няма и да сложат. Нищо друго не ни остава освен да си отваряме очите и това е.
 • Marti94 (BG1)Marti94 (BG1) Публикации: 48
  Днес и аз направих подобна грешка, но при мен беше че натиснах количката която плаща със злато без да искам и ми струваше 14 000 злато. А просто исках да видя колко струва да си мина мисията със злато и без да искам натиснах копчето... и аз не знам как стана и хоп -14000. Супер много съм си ядосана в момента, но съм бясна че играта не ме попита дали да купя със злато особено като става въпрос за толкова много злато. Дори да имах намерение да си купя пак злато, то сега това ми желание се изпари тотално. Поне да имаше опция да си върмнем златото по някакъв начин... Аз толкова старателно си го пазя и харча по малко, и да го изгубя защото без да искам натиснах един бутон?!? Отново се разочаровам от тази игра!
 • BlackCvetelina (BG1)BlackCvetelina (BG1) Публикации: 1
  Аз съм нова в играта и не съм на ясно с много-неща.Кажете мога ли да си купя злато с доларите които имам,тъй като ми трябва злато за да си рашира фермата
 • Ivakriva (BG1)Ivakriva (BG1) BG1 Публикации: 3,743
  Злато само с левчета.

  Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.


Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл