Начало Bulgarian Представяне на играчите
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Нагли крадци на ферми!

trevata (BG1)trevata (BG1) BG1 Публикации: 279
редактирано 06.01.2016 в Представяне на играчите
Здравейте... реших да споделя малко инфо с вас, за да се пазите. 

По онзи ден бяха разбили паролата на един наш играч, който е един от най-старите. По едно време напусна групата, което за мен беше шок. НЕ го вярвах, но си пишеше, че играча е напуснал.... после видях, че е влезнал в СИ KindonOfHeaven. Писах й, защото е жена... питах, защо е напуснала, отговор не получих. След няколко часа влезна и взе да говори, че и изписало, че някой я е гонил... взе да приказва едни и веднага усетих, че не е тя. За да бъда сигурен зададох два въпроса и бях сигурен, че не е. Изгоних я. През това време в групата беше влезнала някаква tanq20, която ни предупреждаваше, че имаме хакер в групата. Казвал се BOBI1976 и наистина имахме такъв, незнайно кой го е приел, но може би от профила на разбитата парола на нашия стар играч. Както ще да е... изгоних и този боби, изгоних и стария играч. Впоследствие, нашия играч успя да си върне паролата чрез мейла, но учудващото е, че й бяха разбили паса и намейла и дори са комуникирали там. Търгували са ферми. ПИсали са си писма, че фермата била развита, кой я искал и т.н. Предлагам ви малко цитати:

lilipetrovaa, nelinda3, мишо
Това са тримата, които са си писали. Предлагали са фермата на този мишо  и вчера той писа, че я иска, но не знае, че вече съм аз сигурно. Той е от Веселяците и е с ниско ниво. Видях го.
--------------
"искаш ли ферма на140 ниво за твоята

това е въпроса към lilipetrovaa"
-----------
"мисля че е по интересо да има развитие иначе ще е по скучно 
не съм си развила другите две
в началото беше по интересно  все нещо се гради а сега чакам по месец за архитект
но все пак благодаря че ме попита
шефката развърта 3 ферми но аз не разбирам някой път нещо и все питам


това е отговор от нея"
----------
"ами попитай я като се включитук са я посъветвали да пита шефката си"
------------
"Добре ,благодаря. Дай ми я :)"
---------
И т.н. 
Просто потрес хора! Впоследствие обаче, откраднаха паса на друг наш стар играч. За нея също се усъмних, че не е тя и се убедих малко по късно и тя беше изгонена. Обаче нейният мейл беше с труден пас, така че там не го бяха разбили. Точно, когато си мислих, че тази tanq20 ни помага.... така леко взе и тя да ме съмнява. Първо, говориха си с въпросния втори наш играч, на който паса му беше разбит. Уж как да не приемали такива хора, какво да правили, но виждам аз, че си пишат с кофтия да приемали разни хора, единия пита, другия се съгласява и тогава взех да се съмнявам... как така ако това не е нашият играч, а е крадеца, как си пише неща уж с оповестителката на хакери tanq20 и са на едно мнение? ТОест той е искал да пише от името на наш играч, ние да не го разберем и след като и въпросната tanq20 уж е добра и тя се съгласява,да ни прецакат тотално. Както и да е. Изгоних и нея. Въпросния втори играч и той си върна паса и си е истинския, но работата е, че така не може.

ТОва, което стана беше брутално. Човека влезна в играта, хареса си ферма, взе си я и излезна... просто беше брутално!!! И какво прави момичето после? Хубавото е, че имахме връзка с нея, чрез друг играч. Отделно ще споделя какво са си писали от нейната ферма. В момента споделих неща, които са си писали от мейла на първия наш играч с разбит пас. СКоро ще постна и за втория... та... бягайте от тези. Кой знае колко ферми са откраднали и кой знае, колкохора не могат да се оправят, не знаят и не разбират как да си ги върнат и към кого да се обърнат. Това не може да продъжава. 
Post edited by trevata (BG1) on
Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
http://vbox7.com/play:0881f7a3

Коментари

 • ivanfudulski (BG1)ivanfudulski (BG1) BG1 Публикации: 381
  интересно четиво 

 • woman (BG1)woman (BG1) Публикации: 53
  редактирано 15.01.2016
  Всички знаем как се прави снимка на десктопа. В такива сериозни случаи най-добре е да се снима цялата кореспонденция. Да се пише веднага до съпорт с приложените снимки. След проверка, крадците ще бъдат тотално унищожени. Добре е, че се пише тук, но съпорт правят проверка на всички разменени лични съобщения и мейли. Пише се и до съпорт за мейла, ако там паролата е разбита, да дадат съвет как да се смени мейла в играта. Имах такъв случай с моя приятелка. Имала неблагоразумието да играе със служебен мейл. Викаха я в офис на абв, да удостовери с документ, че е тя и възстановиха мейла. После съпорт й върнаха играта, а крадците бяха наказани. Моят съвет е: слагайте трудни пароли с максимална дължина. Паролата трябва да съдържа поредица главни и малки букви (латиница и/или кирилица) и цифри. По възможност да няма повтарящи се символи. Не слагайте еднакви пароли на играта и мейла към играта. Сменяйте периодично паролите в мейла и в играта.
  woman @ bg 1
 • Rambaldy (BG1)Rambaldy (BG1) BG1 Публикации: 744
  редактирано 15.01.2016
  Здравейте,ето какво получих днес от една отскоро позната тук в играта:
  ЗДРАВЕЙ
  ИМА ЕДНА КРАДЕНА ФЕРМА КОЯТО СЕ РАЗХОЖДА ОТ ИГРА НА ИГРА
  EZEL
  СОБСТВЕНИЧКАТА И Е ПРИ МЕН
  БЕШЕ ШЕФ НА ИГРАТА ЗЛАТНА ЕСЕН И ТОЗИ*ПРИЯТЕЛ*
  И ХАКНАЛ ПАРОЛИТЕ И ИЗРИТАЛ ФЕРМИТЕ ОТ ИГРАТА СЕГА ВЛИЗА СЪС НЕЙНАТА ФЕРМА В ИГРИТЕ ДА КРАДЕ ОЩЕ ФЕРМИ
  ПИШИ НА ИГРАЧИ КОИТО ПОЗНАВАШ.
  След това ми писа,че този,който е откраднал фермата е влязъл с име BOBI1976.
  Така,че моля да се направи някаква проверка ли,какво ли !!!

                                        

 • Winnie the Pooh (BG1)Winnie the Pooh (BG1) Публикации: 156
  Правите скрийншот и докладвате на съпорт. Това е вариант. Тук няма кой да направи каквото и да било.
  Winnie the Pooh @ bg 1
 • trevata (BG1)trevata (BG1) BG1 Публикации: 279
  Аз съм докладвал, както и един от играчите ни, който му бяха откраднали фермата, но си я върна. Дано бъдат наказани!
  Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
  http://vbox7.com/play:0881f7a3
 • annie6 (BG1)annie6 (BG1) BG1 Публикации: 27
  Който и да сте вие не пишете глупости - tanq20 никога не е била открадната. Във  Весесляците ни откраднаха Bobi19.. . Oпитахме се да предупредим други села,писахме до поддръжка , а сега ни изкарвате крадци. Моля малко да се замислите . Дори може би и да се извините !!!


  annie6 @ bg 1
 • BOBI1976 (BG1)BOBI1976 (BG1) BG1 Публикации: 2
  zdr izvinqvamse az spiram da igraq tazi igra zatova nqkoi otveselqcite za zeme fermata
 • komar (BG1)komar (BG1) Публикации: 19
  Здравейте не ходете в СИ Смели фермери играчите bojifarm111 и cvetelina78 крадат чужди ферми и им точат долари и злато .
  komar @ bg 1
 • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
  редактирано 28.04.2019
  Здравейте и тук.
  Ще помоля да бъдете по-внимателни, когато отправяте подобни обвинения, защото ако не са верни, може да има последствия за този, който ги разпространява. А ако са верни и имате доказателства за това, моля, обърнете се към Поддръжка.

  И ще се възползвам от случая да предупредя, че споделянето на пароли и играта с повече от един акаунт на сървър противоречат на правилата на играта и може да има сериозни последствия за тези, които ги нарушават.
  Post edited by Freyja on

 • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
  Здравей.
  В началото на играта имаше поддръжка на всички езици, но преди година или две оставиха само основните езици. На никой не му е приятно това, включително и на екипа от поддръжка, на които им е изключително трудно да гадаят какъв точно проблем се опитваме да им обясним с Гугъл преводач, но такова е решението на продуцентите на играта.

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл