Начало Bulgarian Предложения, похвали и критика

Не е ли време за промяна на системните изисквания за игра?

trevata (BG1)trevata (BG1) BG1 Публикации: 279
Здравейте... тъй като виждам немалко теми, че играта товари, че изтощава машините, че дори става непосилна, реших да отворя тази тема.
Определено играта става все по-голяма. Преди не беше така. Спомням си, как играехме без абсолютно никакви проблеми, никакви спекове, забавяния при обиране, скачане от ферма във ферма и т.н. 
Играта става все по-голяма и по-тежка. Компютрите трудно издържат. Процесора бачка на 60, 70 процента, температурата се вдига мощно и т.н. Аз съм с 4 ядрен процесор, което само по себе си не е гарант за успех, но параметрите на машината ми са добри и въпреки това, понякога ми товари зверски. Не знам за тези с по-слаби машини... като гледам някои от темите, не им зарежда играта понякога.

Разработчиците трябва да помисля най-вече за това, ама най-вече! 
Не знам каква е причината, но една ферма да товари повече от игри като Фифа, като NFS, най-различни стратегически, където геймплея изисква къде, къде повече или други дърпащи много ресурс игри, е малко нелепо, не мислите ли? Аз се чудя, ако още малко вдигнат изискванията... дали не трябва да си купуваме отделни машини специално за биг фарма... !!!!!!.

Постът е редактиран от Virginy: Неприличен език!
Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
http://vbox7.com/play:0881f7a3
Post edited by Virginy (BG1) on

Коментари

 • Virginy (BG1)Virginy (BG1) BG1 Публикации: 885
  Здравей trevata,

  предложението ти е предадено на разработчиците. Когато имам повече информация, ще я споделя с пост в тази тема. :smile: 

  П.П. Ще те помоля да спазваш Правилата на форума, като запазиш добрия тон в постовете си и не използваш неприлични думи в тях.

  Поздрави,
  Virginy

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл