Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
Коментари
Събитието беше прекратено, тъй като се е стартирала старата му версия. Новата ще бъде пусната в понеделник, след актуализация.
Ще се опитам да обясня максимално разбираемо:Пускам предизвикателство,в чата се появява ,че е активно,но на яве.......уви не е.
Екипът на играта е запознат с проблема и търси решение. Но поради наложената карантина в много страни, всички разработчици работят от вкъщи, така че ще мине малко време, докато намерят и отстранят грешката.
текстове: HorseWorkshopSaddler()
Благодаря!
За да се оправи проблема с езика в ранчото, се налага няколко пъти да почистите кеша и бисквитките, при затворена игра. Трябва да се актуализира версията на играта до тази:
Можете да видите версията си от панела за вход в играта.
Преди да пиша проверих да не би нещо да е станало с абонамента-там си беше. На всичкото отгоре на тъпия съпорт можеш да пратиш само един файл та пратих 2 съобщения. Прав е моя, една игра започне ли да те нерви зае...я, май ще търся да подаря фермата на някой
Проблемът е докладван.
Моля, почисти кеша и бисквитките и провери отново.
Може ли да бъдеш малко по-конкретен? Каква ливада и какви ефекти търсим?
Ще докладвам, благодаря за сигнала.
ЛЕТЕН ПАМЕТНИК 2019 не ми работи в основната ферма -таймерът винаги се връща на 24:00 при всяко напущане на основната ферма - има ли начин да се оправи това?.......Блгодаря ви предварително !!!
кеша поне 3 пъти поредни чистих и рестартирах ,но проблема си остава
Проблемът с тренировката на конете вече е отстранен, след презареждане на играта би следвало всичко да е наред. В случай, че все още имате проблем, моля да ни уведомите.
още веднаж благодаря,цял ден се боря с това
Преди няколко дни играч от нашето СИ ми се оплака, че кооперативната ливадата за коне и е блокирала с кон вътре, днес и при мен е така и още един играч се оплака, той пък не може да вкара кон в нея. Дали има и други, за сега не знам. но явно проблем има. Какво да правим ?
Приятна игра!