Начало Bulgarian Технически проблеми и бъгове

Бъгове - обща тема

11449

Коментари

• Rambaldy (BG1)Rambaldy (BG1) BG1 Публикации: 744
    При мен станаха 2% на дракона,явно просто при тези става по-бавно.

• НЕЛИ4 (BG1)НЕЛИ4 (BG1) BG1 Публикации: 20
    Здравейте, и при мен е така излизат ми змия и дракон но си стоят на 1%
    редактирано 21.01.2017
    Тръгнаха сега с подсилването.Всичко е наред вече,явно прибързахме :)

• Rumi88 (BG1)Rumi88 (BG1) BG1 Публикации: 332
    тръгнаха бавно с подсилването . :)
    Rumi88 @ bg 1
  • коко76 (BG1)коко76 (BG1) BG1 Публикации: 38
    редактирано 22.01.2017

• Vely (BG1)Vely (BG1) Публикации: 181
    Здравейте, не получих наградата за достигане на 32-ро ниво.
    Цяла седмица ми се рекламира и накрая нищо.
    По мой спомени наградата беше 875 хил. злато и други неща
    Благодаря предварително

С пари всеки може, покажи какво можеш без злато!
  • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
    Vely (BG1) каза:
    Благодаря предварително
    Здравей. В играта няма награда, даваща подобни количества злато. Ако не се лъжа- 300 злато е максимумът и той е от мистериозните кутии.

Freyja каза:
    Vely (BG1) каза:
    Благодаря предварително
    Здравей. В играта няма награда, даваща подобни количества злато. Ако не се лъжа- 300 злато е максимумът и той е от мистериозните кутии.
    Може би не се изразих правилно:
    Има няколко нива на развитие за време докато си нов играч и това е последното: Да постигнеш 32 ниво за определено време и наградата е: 875 хил пари, мисля че 150  злато и още нещо друго, отделно за 32 ниво дава 50 злато, но на мен ми даде само тези 50. Другата награда така и не я получих и със сигурност е някакъв бъг, защото постоянно имам проблеми с времето в играта и постоянно ми дава някакви грешки

Vely (BG1) каза:
    Freyja каза:
    Vely (BG1) каза:
    Благодаря предварително
    Има няколко нива на развитие за време докато си нов играч и това е последното: Да постигнеш 32 ниво за определено време и наградата е: 875 хил пари, мисля че 150  злато и още нещо друго, отделно за 32 ниво дава 50 злато, но на мен ми даде само тези 50. Другата награда така и не я получих и със сигурност е някакъв бъг, защото постоянно имам проблеми с времето в играта и постоянно ми дава някакви грешки
    Така. Постоянните разминавания с таймерите обикновено се дължат на бавен интернет или бавен компютър.
    А оттносно неполучена награда- трябва да се обърнеш към поддържка- само те могат да направят проверка и да начислят неполучени награди. Можеш да направиш това в самата игра- горе вдясно, под бутончето за изход от играта има бутон за директна връзка със Съпорт. Можеш да го направиш и от ТУК.
    Моля, имай предвид, че трябва да подадеш тикет на английски, немски или руски език, тъй като от миналото лято няма български екип по поддръжка.

Freyja каза:
    Vely (BG1) каза:
    Freyja каза:
    Vely (BG1) каза:
    Благодаря предварително
    Така. Постоянните разминавания с таймерите обикновено се дължат на бавен интернет или бавен компютър.
    А оттносно неполучена награда- трябва да се обърнеш към поддържка- само те могат да направят проверка и да начислят неполучени награди. Можеш да направиш това в самата игра- горе вдясно, под бутончето за изход от играта има бутон за директна връзка със Съпорт. Можеш да го направиш и от ТУК.
    Моля, имай предвид, че трябва да подадеш тикет на английски, немски или руски език, тъй като от миналото лято няма български екип по поддръжка.
    За съжаление няма как да им го обясня на английски.

Има ли някъде тук във форума описани стъпките и наградите?
    Има ли лог в играта, който мога аз сам да си проверя?

редактирано 28.01.2017
    Само Съпорт могат да правят проверки на играта. Използвай Гугъл преводач. Ако нещо не им стане ясно, ще изискат допълнителна информация.
    За съжаление, мисля че няма нищо във форума по тази тема. Или поне аз не зная.

редактирано 28.01.2017
    Freyja каза:
    Само Съпорт могат да правят проверки на играта. Използвай Гугъл преводач. Ако нещо не им стане ясно, ще изискат допълнителна информация.
    За съжаление, мисля че няма нищо във форума по тази тема. Или поне аз не зная.
    Много благодаря за помощта

Говорих с един приятел каква е точната награда която не получих:

750 000 долара
    500 злато
    20 водорасли за храна
    10 тор водорасли

Писах на поддръжката, дано не звучи смешно с гугъл преводач и очаквам да си получа наградата

Здравей.
    Изобщо не се притеснявай как звучиш, използвайки преводача. В  крайна сметка, никой не е длъжен да владее перфектно чужд език.

Добро утро, все още нямам нито отговор нито награда, за колко време реагират обикновено?

Здравей.
    Няма точен диапазон, в който да отговорят. Всичко зависи от това колко са натоварени, а това е нещо, което няма как да знаем.

• mimira (BG1)mimira (BG1) Публикации: 9
    на мен ми изчезна 7400 и нещо злато
    mimira (BG1) каза:
    на мен ми изчезна 7400 и нещо злато
    Добро утро.
    Сещам се за няколко случая, в които някое детенце неволно харчи златото на родителя си. ;) Затова ще препоръчам първо да провериш да не би да си се сдобил/а я с някой наръчник, я с някоя сграда на по-високо ниво или нещо друго.
    Ако случаят обаче не е такъв, трябва да пуснеш тикет до Поддръжка- само те могат да проверят и да възстановят изчезналото.
    Можеш да направиш това от ТУК.

здравейте събитието със събирането на сърчица и картички му става нещо .

Rumi88 @ bg 1
    Здравей. Благодаря за инфото. Препратила съм го. Когато има развитие, ще ви уведомя. :)

• stefchu (BG1)stefchu (BG1) Публикации: 6
    Здравейте,
    Писна ми тази "фуния" (събитие на усърдните работници) да ме цака със жасмин. Това се случва вече за поне пети път подред след някакъв тъп ъпдейт. Аз нямам дори построена цветна ферма и за да не приключа рано рано събитието хабя злато - първо 100, после 200, като ми поиска за 3-ти път жасмин става 300 злато и така докато ти издържат нервите, но ето че в момента започвам събитието със 100 злато назад. Няма да си построя цяла ферма заради тъпата фуния, но някой да си погледне логиката в играта и да си оправи.
    Здравей, @stefchu (BG1)
    Понеже нямам възможност да вляза в играта и да погледна сама, ще те помоля да ми кажеш кое ниво си като играч.

• stefchu (BG1)stefchu (BG1) Публикации: 6
    редактирано 21.02.2017
    Freyja каза:
    Здравей, @stefchu (BG1)
    Понеже нямам възможност да вляза в играта и да погледна сама, ще те помоля да ми кажеш кое ниво си като играч.

Ниво 92.
    Ето и снимка на "парадокса": http://prikachi.com/images.php?images/924/9047924e.jpg
    Здравей отново.
    Цветната ферма се отключва на 40 ниво.
    Това, че ти си избрал да не я разработваш, не означава, че играта ще се съобрази с това и ще изключи продукцията персонално за теб.
    Задачите на "силоза" са еднакви за всички, само редът им е различен.
    Така че, съжалявам, но трябва да избереш- или да си плащаш, за да прескочиш задачите, или да развиеш поне отчасти цветната си ферма.

Здравейте фунията начислява точки на отделни играчи така други се оказват извън топ 50 оправете нещата предния път ми взе точки малко но не може да начислява на някои , а на други да взема и защо се появява от време на време бомбонен краварник нямам такъв след рефреш се оправя .
    Rumi88 @ bg 1
    За странната поява (и изчезване понякога) на сгради вече се знае и е докладвано. В момента, в който екипът на играта открие какво причинява тези аномалии, ще бъде отстранено.
    А това за фунията съвсем честно си го признавам, че не го разбрах. Моля те да бъдеш по-конкретна.

• luybov (BG1)luybov (BG1) BG1 Публикации: 21
    редактирано 24.02.2017
    Днес е някакъв кошмар цял ден ми изчезват сгради или се качват една върху друго,при рестарт се оправят нещата и всичко е както трябва,но след минута-две във фермата пак става същото,колко пъти да рестартираме,за да можем да играем :(
    Здравей.
    Това е бъг, който би трябвало да е отстранен с актуализацията в сряда.
    Ще помоля, ако още някой има подобен проблем, да сподели, за да мога да докладвам.

редактирано 25.02.2017
    Аз имам подобен проблем,само че,при мен работниците и кучето ми вървят върху сградите и градините :)
    Това се получава само в основната ферма.
    Post edited by Rambaldy (BG1) on

Добро утро.
    А почистихте ли кеша след актуализацията онзи ден? Знаете, че това се препоръчва след всяка актуализация.

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл