Здравейте, не получих наградата за достигане на 32-ро ниво. Цяла седмица ми се рекламира и накрая нищо. По мой спомени наградата беше 875 хил. злато и други неща Благодаря предварително
Здравейте, не получих наградата за достигане на 32-ро ниво. Цяла седмица ми се рекламира и накрая нищо. По мой спомени наградата беше 875 хил. злато и други неща Благодаря предварително
Здравей. В играта няма награда, даваща подобни количества злато. Ако не се лъжа- 300 злато е максимумът и той е от мистериозните кутии.
Здравей. В играта няма награда, даваща подобни количества злато. Ако не се лъжа- 300 злато е максимумът и той е от мистериозните кутии.
Може би не се изразих правилно: Има няколко нива на развитие за време докато си нов играч и това е последното: Да постигнеш 32 ниво за определено време и наградата е: 875 хил пари, мисля че 150 злато и още нещо друго, отделно за 32 ниво дава 50 злато, но на мен ми даде само тези 50. Другата награда така и не я получих и със сигурност е някакъв бъг, защото постоянно имам проблеми с времето в играта и постоянно ми дава някакви грешки
Може би не се изразих правилно: Има няколко нива на развитие за време докато си нов играч и това е последното: Да постигнеш 32 ниво за определено време и наградата е: 875 хил пари, мисля че 150 злато и още нещо друго, отделно за 32 ниво дава 50 злато, но на мен ми даде само тези 50. Другата награда така и не я получих и със сигурност е някакъв бъг, защото постоянно имам проблеми с времето в играта и постоянно ми дава някакви грешки
Така. Постоянните разминавания с таймерите обикновено се дължат на бавен интернет или бавен компютър. А оттносно неполучена награда- трябва да се обърнеш към поддържка- само те могат да направят проверка и да начислят неполучени награди. Можеш да направиш това в самата игра- горе вдясно, под бутончето за изход от играта има бутон за директна връзка със Съпорт. Можеш да го направиш и от ТУК. Моля, имай предвид, че трябва да подадеш тикет на английски, немски или руски език, тъй като от миналото лято няма български екип по поддръжка.
Така. Постоянните разминавания с таймерите обикновено се дължат на бавен интернет или бавен компютър. А оттносно неполучена награда- трябва да се обърнеш към поддържка- само те могат да направят проверка и да начислят неполучени награди. Можеш да направиш това в самата игра- горе вдясно, под бутончето за изход от играта има бутон за директна връзка със Съпорт. Можеш да го направиш и от ТУК. Моля, имай предвид, че трябва да подадеш тикет на английски, немски или руски език, тъй като от миналото лято няма български екип по поддръжка.
За съжаление няма как да им го обясня на английски.
Има ли някъде тук във форума описани стъпките и наградите? Има ли лог в играта, който мога аз сам да си проверя?
Само Съпорт могат да правят проверки на играта. Използвай Гугъл преводач. Ако нещо не им стане ясно, ще изискат допълнителна информация. За съжаление, мисля че няма нищо във форума по тази тема. Или поне аз не зная.
Само Съпорт могат да правят проверки на играта. Използвай Гугъл преводач. Ако нещо не им стане ясно, ще изискат допълнителна информация. За съжаление, мисля че няма нищо във форума по тази тема. Или поне аз не зная.
Добро утро. Сещам се за няколко случая, в които някое детенце неволно харчи златото на родителя си. Затова ще препоръчам първо да провериш да не би да си се сдобил/а я с някой наръчник, я с някоя сграда на по-високо ниво или нещо друго. Ако случаят обаче не е такъв, трябва да пуснеш тикет до Поддръжка- само те могат да проверят и да възстановят изчезналото. Можеш да направиш това от ТУК.
Здравейте, Писна ми тази "фуния" (събитие на усърдните работници) да ме цака със жасмин. Това се случва вече за поне пети път подред след някакъв тъп ъпдейт. Аз нямам дори построена цветна ферма и за да не приключа рано рано събитието хабя злато - първо 100, после 200, като ми поиска за 3-ти път жасмин става 300 злато и така докато ти издържат нервите, но ето че в момента започвам събитието със 100 злато назад. Няма да си построя цяла ферма заради тъпата фуния, но някой да си погледне логиката в играта и да си оправи.
Здравей отново. Цветната ферма се отключва на 40 ниво. Това, че ти си избрал да не я разработваш, не означава, че играта ще се съобрази с това и ще изключи продукцията персонално за теб. Задачите на "силоза" са еднакви за всички, само редът им е различен. Така че, съжалявам, но трябва да избереш- или да си плащаш, за да прескочиш задачите, или да развиеш поне отчасти цветната си ферма.
Здравейте фунията начислява точки на отделни играчи така други се оказват извън топ 50 оправете нещата предния път ми взе точки малко но не може да начислява на някои , а на други да взема и защо се появява от време на време бомбонен краварник нямам такъв след рефреш се оправя .
За странната поява (и изчезване понякога) на сгради вече се знае и е докладвано. В момента, в който екипът на играта открие какво причинява тези аномалии, ще бъде отстранено. А това за фунията съвсем честно си го признавам, че не го разбрах. Моля те да бъдеш по-конкретна.
Днес е някакъв кошмар цял ден ми изчезват сгради или се качват една върху друго,при рестарт се оправят нещата и всичко е както трябва,но след минута-две във фермата пак става същото,колко пъти да рестартираме,за да можем да играем
Здравей. Това е бъг, който би трябвало да е отстранен с актуализацията в сряда. Ще помоля, ако още някой има подобен проблем, да сподели, за да мога да докладвам.
Коментари
Цяла седмица ми се рекламира и накрая нищо.
По мой спомени наградата беше 875 хил. злато и други неща
Благодаря предварително
С пари всеки може, покажи какво можеш без злато!
Има няколко нива на развитие за време докато си нов играч и това е последното: Да постигнеш 32 ниво за определено време и наградата е: 875 хил пари, мисля че 150 злато и още нещо друго, отделно за 32 ниво дава 50 злато, но на мен ми даде само тези 50. Другата награда така и не я получих и със сигурност е някакъв бъг, защото постоянно имам проблеми с времето в играта и постоянно ми дава някакви грешки
А оттносно неполучена награда- трябва да се обърнеш към поддържка- само те могат да направят проверка и да начислят неполучени награди. Можеш да направиш това в самата игра- горе вдясно, под бутончето за изход от играта има бутон за директна връзка със Съпорт. Можеш да го направиш и от ТУК.
Моля, имай предвид, че трябва да подадеш тикет на английски, немски или руски език, тъй като от миналото лято няма български екип по поддръжка.
Има ли някъде тук във форума описани стъпките и наградите?
Има ли лог в играта, който мога аз сам да си проверя?
За съжаление, мисля че няма нищо във форума по тази тема. Или поне аз не зная.
Писах на поддръжката, дано не звучи смешно с гугъл преводач и очаквам да си получа наградата
Изобщо не се притеснявай как звучиш, използвайки преводача. В крайна сметка, никой не е длъжен да владее перфектно чужд език.
Няма точен диапазон, в който да отговорят. Всичко зависи от това колко са натоварени, а това е нещо, което няма как да знаем.
Сещам се за няколко случая, в които някое детенце неволно харчи златото на родителя си.
Ако случаят обаче не е такъв, трябва да пуснеш тикет до Поддръжка- само те могат да проверят и да възстановят изчезналото.
Можеш да направиш това от ТУК.
Писна ми тази "фуния" (събитие на усърдните работници) да ме цака със жасмин. Това се случва вече за поне пети път подред след някакъв тъп ъпдейт. Аз нямам дори построена цветна ферма и за да не приключа рано рано събитието хабя злато - първо 100, после 200, като ми поиска за 3-ти път жасмин става 300 злато и така докато ти издържат нервите, но ето че в момента започвам събитието със 100 злато назад. Няма да си построя цяла ферма заради тъпата фуния, но някой да си погледне логиката в играта и да си оправи.
Понеже нямам възможност да вляза в играта и да погледна сама, ще те помоля да ми кажеш кое ниво си като играч.
Ниво 92.
Ето и снимка на "парадокса": http://prikachi.com/images.php?images/924/9047924e.jpg
Цветната ферма се отключва на 40 ниво.
Това, че ти си избрал да не я разработваш, не означава, че играта ще се съобрази с това и ще изключи продукцията персонално за теб.
Задачите на "силоза" са еднакви за всички, само редът им е различен.
Така че, съжалявам, но трябва да избереш- или да си плащаш, за да прескочиш задачите, или да развиеш поне отчасти цветната си ферма.
А това за фунията съвсем честно си го признавам, че не го разбрах. Моля те да бъдеш по-конкретна.
Това е бъг, който би трябвало да е отстранен с актуализацията в сряда.
Ще помоля, ако още някой има подобен проблем, да сподели, за да мога да докладвам.
Това се получава само в основната ферма.
А почистихте ли кеша след актуализацията онзи ден? Знаете, че това се препоръчва след всяка актуализация.