Бъгове - обща тема

Здравейте!
Това е тема, в която можете да ни информирате за всякакви бъгове възникнали по време на игра.
Повечето бъгове от общ характер се оправят със стандартните процедури:
1. Рефреш на играта - презареждане на прозореца в който е играта;
2. Почистване на кеша на браузъра;
3. Рестарт на компютъра.
Дори и проблема да се оправи, ще сме ви благодарни да ни информирате за него.
Моля за технически проблеми свързани с вход в играта да пишете в съответната тема!
Поздрави,
Това е тема, в която можете да ни информирате за всякакви бъгове възникнали по време на игра.
Повечето бъгове от общ характер се оправят със стандартните процедури:
1. Рефреш на играта - презареждане на прозореца в който е играта;
2. Почистване на кеша на браузъра;
3. Рестарт на компютъра.
Дори и проблема да се оправи, ще сме ви благодарни да ни информирате за него.
Моля за технически проблеми свързани с вход в играта да пишете в съответната тема!
Поздрави,
Post edited by Freyja on

0
Коментари
Отивам на състезание с мулето..и хоп....хиподрума затворен..."сезонна почивка"...е да, ама не...рестарт и всичко е ок, ...и това всеки ден няколко пъти....е нищо нали пък се забавляваме!
как ли се е случило това от маркираните квадратчета след днешната актуализация, в един и същи момент две предизвикателства от един и същи играч и с различен краен резултат, аз поне като предизвиквам някого , след състезанието изчезва, трябва да съм бил много инат та да не се махна от погледа на колегата
[IMG][/img]
Тук няма такъв бъг,а и е малко по-лек като че ли...браузъра имам предвид.Напреди рестартирах по 20 пъти,сега само по 18.:D Моето оплакване е от кораба.При всяко негово идване менюто за товарене не се отваря.Иска рестарт.И това е от както имаме кораб,доста време мина....
Благодаря.
ако имаш предвид Цветната ферма, то това не е бъг, а резултат от тази актуализация. Прочети последния абзац на Официалното съобщение и ще намериш отговор, защо Магазинът в Цветната ферма вече не начислява директно печалбата от производството в него.
Ако имаш предвид Пекарната в Гурме фермата, погледни дали Хамбара ти е пълен с продукти от нея. Ако не е пълен, нормално е при производство на даден продукт, от който нямаш максималното количество, да не ти излиза прозорец, чрез който да продаваш надвишаващото Хамбара количество.
Ако все пак проблемът ти представлява нещо друго - опиши по-подробно какъв точно е той. Може да можем да ти помогнем със съвет. Ако ли не, ще трябва да пишеш до поддръжката на играта, защото тук няма как да ти помогнем с акаунта ти, можем само да помогнем със съвет.
Поздрави,
Virginy
ПС. Извинявам се ако не съм пуснал темата в правилния раздел.
Благодаря
опита ли със стандартните процедури - чистене на кеша ка броузъра, рестарт на играта/компютъра?
Ако и след това не успяваш да отвориш менюто за Постиженията, трябва да пишеш до поддръжката.
Това е помощната тема за заявка до поддръжката.
Надявам се скоро проблемът ти да се разреши.
Поздрави,
Virginy
Заповядайте в нашата съвместна игра-"ВИВИАН"! :)
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
Първо общия бъг- не могат да се приемат покани за присъединяване към СИ.
А при мен не работи бутончето Засади последното семе. Интересното е, че не работи само при семената от събития. При обикновените и ГМО- то нямам проблем.
Ай, честита Баба Марта!!!
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
Support-Info:
Command: PBEditorBuyResponse
ErrorCode: 5
Timestamp: 1425480152
Zone: 19
PID:454381 Това ми изписва когато искам да построя резервоар за водорасли
Здравей,
Моля да разясниш какъв точно е проблема, тъй като не става много ясно. Публикуваме информацията за подобни временни спирания веднага, щом я получим. В случая те бе публикувана 20 минути преди започването на хотфикса. Съжалявам за неудобството, но тези спирания са важни за нормалното функциониране на играта и не могат да бъдат избегнати. В този случай нямахте достъп до играта за 10 минути. Очаквам въпросите/проблемите, които имаш предвид, за да разясня допълнително, ако се налага.
Поздрави,