ЗА ИЛИ ПРОТИВ МОДЕРАТОРИТЕ

ЗА ИЛИ ПРОТИВ Това се пита в тази тема,Форума е опустял нещо,няма коментари Защо ли се питам аз да няма вето на изказванията,Модераторите си позволяват да редактират теми да изпращат заплашителни СМС-и да налагат цензура без да дават обяснения Защо? Питам се аз Нали затова е форума всеки да си каже мнението и да се забавлява.Дайте своя коментар по темата дали правилно са постъпили с вас.Според мен Не .В повечето случай шепа хора убиват желанието на мнозина да се изказват свободно и факта е налице няма кой да пише във форума от страх че ще му изтрият профила или ще му изпратят СПАМ. Е мен Не ме е страх да повдигна въпроса пък вие ще кажете да ли съм прав,моето мнение е че като станат модератори на много хора егото им се вдига до небесата и с тях не може да говори вече,забравят че и те са били новаци и не им е било ясно всичко например да се пише на кирилица и мен ме дразни коментар като видя на латиница но не е начина да се казва заповеднически ПИШИ НА КИРИЛИЦА прост пример давам от най елементарния.Да не говорим че ако не са прави никога не се извиняват.Затова нека всеки напише дали ги подкрепят или дали имат забележки към тях .
Post edited by КМЕТИЦА (BG1) on
1
Тази дискусия е била затворена.
Коментари
И съм твърдо против това да се оспамва абсолютно всяка тема, с "празни" коментари (та чак и обидени да има, че им е направена забележка)!
Относно надписа "ПИШИ НА КИРИЛИЦА"- за това, че не обичаме да четем правилата, на каквото и да е, пак не мисля, че са виновни модераторите.
Аз лично спирам да пиша, във форума, точно когато надделеят спамовете, а не защото някой внася ред
Няма да споделям мнението си защо форумът замря- това е тенденция, нямаща нищо общо с мястото ни за срещи и обмен на опит. Няма нищо общо и с модовете, КМ и писането на кирилица. Няма нищо общо и с играчите, пишещи тук.
Не смятам че е честно така .Имам предложение защо да не си направят една обща СИ където да се съберат всички и Magika и dogi137 и Virginy за да може да си дискутират по лесно кой не им е симпатичен .А ама те вече почти са се събрали.Ако някой се почуства засегнат да си каже,не мисля че са ангелчета и не търпят на критика. Но фактите са други форума е опустял и си има причина за това.
Относно форумните игри, не само хора от кооперациите на Мод печелят игрите, просто е достатъчен 1-2 от кооперацията ти, които да следят и споделят с другите и ако имат желание всички от кооперацията да участват!
Защото често са много толерантни, към брутални изказвания...
Защото вместо да играят играта си, те влизат да редактират постове написани на неразбираем език...
Защото издават заповеди започващи или завършващи с "МОЛЯ".или...."АКО ОБИЧАТЕ"....Я, що за заповеди и заплахи ....ужасно е ..!!!!
И да не пропусна, как няма да се възгордее един играч, когато стане модератор....нали за него се отварят теми и всъщност всички останали играчи започват да го възприемат, не като играч, а като "Бос", към който не се показва уважение.
Аз лично не бих изказала мнение, тъй като имам щастието да бъда в СИ където са двама модератори.Познавам ги доста добре и имам ежедневни контакти с тях.Ако кажа колко прекрасни хора са, ще излезе, че се подмазвам, ако кажа, че съм против тях или намесата им във форума...трябва да излъжа...!
Приятна игра на всички и ВЕСЕЛА КОЛЕДА! щАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!
Така, че въпреки споровете от време на време с тях - ЗА. Необходими са. Не е задължително да харесваш даден човек, за да харесваш работата му и приноса му за спокойствието на всички останали.
Xiperion / СИ Магика
П.С. Относно защо толкова много награди отиват в СИ Магика - попитайте ИваКрива, която понастоящем е при горещия вятър. За известно време тя беше при нас в скайп дискусията ни. Видя за няколко седмици как играем, как общуваме, с какъв хъс повечето участват във всякакви форумни игри просто заради тръпката. Същата тръпка, която помогна ние да сме единствената СИ с купата от събитието с шатрата. Това, което ни прави не просто играчи, всеки от който копа собствената си нивичка, а истински и сплотен отбор.
Желая щастливи празници на всички, да се обичаме, уважаваме и да бъдем добри през цялата година!!!!! Наздраве!!!!
Добре, че се отказах на време да пиша във форума. За да е по темата ще кажа, че съм получавала забележка под поста си не на лични според мен неоснователна
Това е коментар от друга тема но и на този играч коментар не виждам да има скоро,а според мен е достоен играч.
Весели празници!
Весели празници на всички! Нека се обичаме и бъдем толерантни един към друг!
Аз почивах няколко месеца,именно че е настанало голямо спокойствие във форума и ме позабравихте да го посъживя малко а и модераторите скучаят не им е интересно и на тях,нямат теми за редактиране,Но темата е друга не да ме обсъждаш,има си тема в която можеш да ме хулиш на воля казва се ЗА или ПРОТИВ КМЕТИЦА тук се дискутира дали Модераторите си вършат добре работата и какво мислите за тях, дали не налагат своето мнение на всички и дали много от играчи който бяха доста активни не са се обидили именно на тях и са спрели да помагат във форума .Ще визирам Няколко играчи пък вие си преценете Къде са K11,a_s_p,....................................... и много други?
Не смятам, че посочените от теб играчи са спрели да пишат във форума заради модераторите. Аз не знам да има български форум, в който да се толерира писането на латиница например или личностни нападки между играчите. Модераторите си вършат чудесно работата, ако имаше недоволни да са си го казали досега.
Темата би трябвало да е За и против "златните" промени в играта. Защото точно това е причината много играчи да изчезнат не само от тук, а и от играта като цяло.
А на кметицата ще дам точен отговор на въпроса- и К11, и a_s_n просто спряха да играят!
с доводи че нещо не ми идва музата. Честита Коледа на всички.
Този път приказката няма да ме развълнува. Продължавам да съм ЗА модераторите. :cool:
Имало едно време ....................пред десет планини и десет морета,в едно малко закътано градче едно малко сиво кученце,/което по нататък пораства /което било много уплашено .
Относно работата на модераторите, от лични наблюдения мога да изкажа мнение: да бъдат по-малко чувствителни към мненията на участниците и да се постараят да предоставят новостите в играта навреме, съревновавайки се с тези от другите страни!
Приказка за малкото кученце Лъки или кой както си го кръсти може да е Рошко или пък Шаро по порода беше булдог.
След като новото ни кученце Лъки вече беше с нас от няколко години, с мама я заведохме на ветеринар, за да й бият инжекции. Мразя инжекции и се притеснявах за Лъки, понеже той беше толкова малък – само на .........години. Но мама каза, че ако искам Лъки да порасне здрав и силен като мен, трябва да го ваксинират и аз се съгласих. Ветеринарят беше много мил и ми позволи да държа Лъки, докато му бие инжекции. Той изобщо не възрази. Много се гордеех с него,все пак беше от водещите кучета в махалата.
Сега моята задача е да се грижа Лъки да е здрав и във форма. Всяка вечер му мием зъбите със специална паста, за да не му се налага да ходи и на зъболекар. Най-много обаче ми харесва да го къпя. И двамата обичаме да се пръскаме. Винаги намокряме навсякъде, но мама не се сърди. Казва, че е хубаво кученцето да е чистичко. И аз съм съгласен .
Но за да се радвате максимално на съвместния си живот от самото начало, има няколко неща, за които трябва да помислите преди, по време на и след пристигането на кученцето във екипа ви, за да сте сигурни, че то ще се превърне в чудесен другар.Развъдник или организация за повторно настаняване? Това е главният въпрос.
Когато трябва да изберете новия си домашен любимец, е добре първо да решите дали искате да купите кученце от сертифициран развъдник или да дадете втори шанс на по-възрастно животно, като го приемете в грижовно си семейство, и да се обърнете към организация за повторно настаняване.
,,Това беше по наръчника на главният доктор в клиниката, прочетох го докато му бях на гости в кабинета.Скучаех много тъй като ми бяха облекли бялата пижамката с стегнатите въженца.Сега ме пуснаха и реших да го споделя с вас.
хахаахаххаахаха
Аз съм Не , забравиха от къде тръгнаха ! / Модераторите /
Никъде във Форумите не се срещат такива Модератори .
Весели празници на всички .
Change your words.
Change your World.
последните няколко поста са изтрити, тъй като не са по темата, която е ЗА ИЛИ ПРОТИВ МОДЕРАТОРИТЕ.
Ще Ви помоля да се придържате към нея.
Всеки следващ пост, след моя, който не е по темата, ще бъде изтриван.
Поздрави,
Virginy
Здравейте. Не да изтривате постовете трябваше, а да накажете човека, който ме нарече "лизач" защото това е против правилата на форума. Аз нито една обидна дума не съм използвала. И това което казвам вече е по темата защото касае задълженията ви като форумен екип.
Поздрави inka70