Начало Bulgarian Предложения, похвали и критика

ЗА ИЛИ ПРОТИВ МОДЕРАТОРИТЕ

КМЕТИЦА (BG1)КМЕТИЦА (BG1) Публикации: 471
ЗА ИЛИ ПРОТИВ Това се пита в тази тема,Форума е опустял нещо,няма коментари Защо ли се питам аз да няма вето на изказванията,Модераторите си позволяват да редактират теми да изпращат заплашителни СМС-и да налагат цензура без да дават обяснения Защо? Питам се аз Нали затова е форума всеки да си каже мнението и да се забавлява.Дайте своя коментар по темата дали правилно са постъпили с вас.Според мен Не .В повечето случай шепа хора убиват желанието на мнозина да се изказват свободно и факта е налице няма кой да пише във форума от страх че ще му изтрият профила или ще му изпратят СПАМ. Е мен Не ме е страх да повдигна въпроса пък вие ще кажете да ли съм прав,моето мнение е че като станат модератори на много хора егото им се вдига до небесата и с тях не може да говори вече,забравят че и те са били новаци и не им е било ясно всичко например да се пише на кирилица и мен ме дразни коментар като видя на латиница но не е начина да се казва заповеднически ПИШИ НА КИРИЛИЦА прост пример давам от най елементарния.Да не говорим че ако не са прави никога не се извиняват.Затова нека всеки напише дали ги подкрепят или дали имат забележки към тях .
Post edited by КМЕТИЦА (BG1) on
«13

Коментари

 • пиги1022пиги1022 Публикации: 2,736
  редактирано 23.12.2014
  Подкрепям ги на 100%. Форума си има правила, които трябва да се спазват от всички.
 • dogi137dogi137 Публикации: 568
  редактирано 23.12.2014
  Лично аз искам да благодаря на КМЕТИЦАТА за темата! Ще се радвам всеки да напише от какво не е доволен! Ако има и доволни, няма да ги върнем!
 • UserNenkovaeli (BG1)UserNenkovaeli (BG1) Публикации: 6
  редактирано 23.12.2014
  Не мисля, че причината форумът от време на да опустява, са модераторите. И определено не мога да кажа, че са се самозабравили. Просто си вършат работата и то качествено. Проблемът, според мен, е в тези, чийто постове се налага да бъдат редактирани. Има много начини да изразиш мнението си. Адмирирам онези, които го правят по забавен и положителен начин!
 • Petja IlievaPetja Ilieva Публикации: 129
  редактирано 23.12.2014
  Твърдо съм ЗА модераторите!
  И съм твърдо против това да се оспамва абсолютно всяка тема, с "празни" коментари (та чак и обидени да има, че им е направена забележка)!
  Относно надписа "ПИШИ НА КИРИЛИЦА"- за това, че не обичаме да четем правилата, на каквото и да е, пак не мисля, че са виновни модераторите.
  Аз лично спирам да пиша, във форума, точно когато надделеят спамовете, а не защото някой внася ред :)))
 • ани777 (BG1)ани777 (BG1) BG1 Публикации: 542
  редактирано 23.12.2014
  Това за "Пиши на Кирилица" беше излишно,защото все пак сме Българи и трябва да пишем на български, в училище да не би да са те учили да пишеш на латиница ?
 • Ivakriva (BG1)Ivakriva (BG1) BG1 Публикации: 3,743
  редактирано 23.12.2014
  Твърдо ЗА модераторите! Няма да се обосновавам, защото не мисля, че е нужно. Тук са, защото са необходими. Вършат си работата и то добре. Няма цензура, дори напротив- имаШЕ доста хора, които си позволяваха директни обиди и нападки.
  Няма да споделям мнението си защо форумът замря- това е тенденция, нямаща нищо общо с мястото ни за срещи и обмен на опит. Няма нищо общо и с модовете, КМ и писането на кирилица. Няма нищо общо и с играчите, пишещи тук.
 • КМЕТИЦА (BG1)КМЕТИЦА (BG1) Публикации: 471
  редактирано 23.12.2014
  Здравейте на всички,влизам аз и що да видя само ЗА модераторите гласуват едно ПРОТИВ не видях ,чудя се защо ли е така,сигурно тези които са Против вече не влизат във форума или се страхуват да напишат нещо против че да не получат някое заплашително съобщение.Знаем всички идеални хора няма всеки си има трески за дялане.Важи и за модераторите и поддръжката всеки прави гафове.За което трябва да се научи да се извинява.Че са необходими това е задължително и уважавам техният труд да четат всяка тема макар и много глупава и досадна,че трябва да повтарят по 1000 пъти едно и също,мога да ги разбера но в крайна сметка те са си го избрали.Но доста хора са им обидени и са ги игнорирали затова не влизат във Форума, ще го кажа и с факти разбира се на тези който преди редовно пишеха сега ги няма,може да са се отказали от играта но силно се съмнявам, да не говорим че само dogi уважи темата ми къде са другите да не са ваканция,или спят.Да не говорим че когато се организират игри във форума първи са запознати членовете на СИ където има Модератор, и хоп някой от тяхното обкръжение я печели.
  Не смятам че е честно така .Имам предложение защо да не си направят една обща СИ където да се съберат всички и Magika и dogi137 и Virginy за да може да си дискутират по лесно кой не им е симпатичен .А ама те вече почти са се събрали.Ако някой се почуства засегнат да си каже,не мисля че са ангелчета и не търпят на критика. Но фактите са други форума е опустял и си има причина за това.
 • preslav94 (BG1)preslav94 (BG1) BG1 Публикации: 1,781
  редактирано 23.12.2014
  Мисля си, че заради нещо лошо което ти се е случило в играта или тука и си против тях, според мене не си права!
  Относно форумните игри, не само хора от кооперациите на Мод печелят игрите, просто е достатъчен 1-2 от кооперацията ти, които да следят и споделят с другите и ако имат желание всички от кооперацията да участват!
 • baba50 (BG1)baba50 (BG1) Публикации: 473
  редактирано 23.12.2014
  Е ...добре, аз съм против модераторите....Защо???...
  Защото често са много толерантни, към брутални изказвания...
  Защото вместо да играят играта си, те влизат да редактират постове написани на неразбираем език...
  Защото издават заповеди започващи или завършващи с "МОЛЯ".или...."АКО ОБИЧАТЕ"....Я, що за заповеди и заплахи ....ужасно е ..!!!!
  И да не пропусна, как няма да се възгордее един играч, когато стане модератор....нали за него се отварят теми и всъщност всички останали играчи започват да го възприемат, не като играч, а като "Бос", към който не се показва уважение.
  Аз лично не бих изказала мнение, тъй като имам щастието да бъда в СИ където са двама модератори.Познавам ги доста добре и имам ежедневни контакти с тях.Ако кажа колко прекрасни хора са, ще излезе, че се подмазвам, ако кажа, че съм против тях или намесата им във форума...трябва да излъжа...!
  Приятна игра на всички и ВЕСЕЛА КОЛЕДА! щАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!
 • XIPERION (BG1)XIPERION (BG1) Публикации: 78
  редактирано 23.12.2014
  За или против модераторите. Сложен въпрос. Не рядко имам спор с тях или леки пререкания, но въпреки това ги подкрепям като цяло. Тяхната работа е важна и крайно необходима. Когато имаше пълна свобода във форума, това постепенно се превърна в свободия и факта беше на лице - много хора се отказаха и от форума и от играта.
  Така, че въпреки споровете от време на време с тях - ЗА. Необходими са. Не е задължително да харесваш даден човек, за да харесваш работата му и приноса му за спокойствието на всички останали.

  Xiperion / СИ Магика

  П.С. Относно защо толкова много награди отиват в СИ Магика - попитайте ИваКрива, която понастоящем е при горещия вятър. За известно време тя беше при нас в скайп дискусията ни. Видя за няколко седмици как играем, как общуваме, с какъв хъс повечето участват във всякакви форумни игри просто заради тръпката. Същата тръпка, която помогна ние да сме единствената СИ с купата от събитието с шатрата. Това, което ни прави не просто играчи, всеки от който копа собствената си нивичка, а истински и сплотен отбор.
 • tarantulazla (BG1)tarantulazla (BG1) Публикации: 10
  редактирано 23.12.2014
  Явно това е начина на жената на кмета да посъживи форума. В момента стреля напосоки и повдига стари въпроси, белким някой се хване на въдицата му по вечерно време (като мен, например). "За и против кметицата", сега "За и против модераторите", изтъркана работа. Изборите минаха, Народното събрание е вече във ваканция, както и аз:))))) Кметицееееееее, народа спря да играе, а ти очакваш да пише. То спря и да гласува, но това е друга тема. Ако някой е закъсал за награда 30 вода и 1 подкова ще му дадем и двамата модератори на заем. Нямаш си представа с какъв хъс някои очакват поредната задача, не заради водата (тя, поне минерална да беше), а просто заради самата игра. Обичат шарадите и предизвикателствата и не можем да ги виним за това. Само докато погледнат задачата и са я решили, защото са умни и досетливи. Аз съм мързелива и не участвам, затова и не пИчеля. А на модераторите им свалям зимната си шапка заради търпението. И аз съм била начинаеща преди 2 години, но никога не съм питала едно и също по 30 пъти, а чинно съм прочитала всичко написано и съм се учила. Аз и сега се уча и не се притеснявам да призная, че ако не са били Магика, Доги, Сафинчо, к11, ивакрива и други щях да сътворя още мнооооого глупости в собствената си ферма. Кметице, ползвала съм и твоя опит, нищо че, влизаш само около 29 февруари. Отпусни душата, не търси на телето баща му, а се забавлявай!
  Желая щастливи празници на всички, да се обичаме, уважаваме и да бъдем добри през цялата година!!!!! Наздраве!!!!
 • КМЕТИЦА (BG1)КМЕТИЦА (BG1) Публикации: 471
  редактирано 24.12.2014
  Е точно затова създадох темата ,има въпроси на който не е обръщано внимание именно че влизам на високосна година само,но има играчи които вече не посещават форума,който бяха доста активни преди, но им омръзна от забележки и хулене, не говоря за тези който напишат един коментар и без под полата на мама,а за стойностните играчи който не само че не влизат във форума а и не желаят да влизат тъй като са обидени от държанието на някой хора който се мислят за недосегаеми ако трябва да цитирам профили списъка ще е доста дълъг.Просто свикнаха със всичко свикнаха че и да задават въпроси отговор няма да получат,а какво да кажа за извинение .Визирам техническите проблеми след всяка актуализация се очаква да има Бъг което е напълно нормално,вече на никой не му прави впечатление проблема, ако не е така кажете,модераторите вдигат ръце и казват проблема ще бъде разрешен.Е то е ясно че рано или късно ще го оправят.Не ги виня те нищо не могат да направят по въпроса с Бъговете,не зависи от тях,нямат и правомощия да направят нещо,единствената им власт е да редактират коментарите и от време на време да направят някое приятелско предупреждение. Но дори и това не правят очаквам поне едно да ми пратят а те спят,То че аз съм си драка то на всички им стана ясно,и вече дори и те не ми обръщат внимание.Но да не ми обясняват всички че никой не се е засягал от тях.Много теми и проблеми си останаха просто неразрешени във времето и бяха забравени,за това повдигам въпроса,то е ясно че трябва да има такива хора който да контролират форума,но не трябва да се забравят и проблемите .Казваш k11 че ти е помагал а задаваш ли си въпроса къде е той сега не видях негов коментар последните няколко месеца защо ? Може би е зает .Както казах ако трябва да изреждам списъка е доста голям .ДА допълня с един цитат ....

  Добре, че се отказах на време да пиша във форума. За да е по темата ще кажа, че съм получавала забележка под поста си не на лични според мен неоснователна rolleyes.pngПо принцип негативните мнения не се толерират така, че ще е весело wink.png

  Това е коментар от друга тема но и на този играч коментар не виждам да има скоро,а според мен е достоен играч.
 • Ivakriva (BG1)Ivakriva (BG1) BG1 Публикации: 3,743
  редактирано 24.12.2014
  XIPERION написа: »
  Относно защо толкова много награди отиват в СИ Магика - попитайте ИваКрива, която понастоящем е при горещия вятър. За известно време тя беше при нас в скайп дискусията ни. Видя за няколко седмици как играем, как общуваме, с какъв хъс повечето участват във всякакви форумни игри просто заради тръпката. Същата тръпка, която помогна ние да сме единствената СИ с купата от събитието с шатрата. Това, което ни прави не просто играчи, всеки от който копа собствената си нивичка, а истински и сплотен отбор.
  Винаги съм го твърдяла и сега пак ще го кажа- НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО НАГЛАСЕНИ ПОБЕДИ. Мога само да завиждам на Пиги например за ентусиазма и хъса, с който дебне всяка игра във форума. Да, бях в дискусията на СИ Магика точно по времето, когато тук се криеха картинки. И искрено се забавлявах с радостта ѝ, че я е открила първа. Сама, без чужда помощ. Виаги съм готова да поспоря с някой, който твърди, че игрите са нагласени. Спорила съм и пак ще го направя, ако трябва. ;)
 • ани777 (BG1)ани777 (BG1) BG1 Публикации: 542
  редактирано 24.12.2014
  Кметицо защо не вземеш да спреш малко ааа ? С твойте безумни теми и изказвания, на всяка манджа - мерудия си, взе да прекаляваш, по едно време беше Кмета сега ти ... сигурно видя, че форума е тих - смисъл, че няма дразги и реши да нарушиш спокойствието на всички ...
 • dogi137dogi137 Публикации: 568
  редактирано 24.12.2014
  Дали се извиняваме, лично аз съм го правил много пъти! Правя го и ще продължавам да го правя, когато има защо! Винаги можеш да сгрешиш! Не знам, защо забравяте, че ние - модераторите - сме играчи като вас, всички останали. Нас ни вълнуват същите неща, същите проблеми! Не виждам смисъл в опита за "манипулиране" и "адвокатстване" на играчите. Да, това е форум и всеки, ама абсолютно всеки е свободен да изкаже и положително и отрицателно мнение - самият аз доста често съм критикувал! НО! Има едно голямо, НО! Нека това мнение да почива на факти, а да не е продикрувано от моментна ярост! Яростта не е добър съветник! Нека това мнение да е написано по-правилата на форума - на разбираем за всички език! Много пъти съм приканвал да сме по-толерантни, старая се всеки път да обясня и предам това, което съм научил за играта и на другите!

  Весели празници!
 • Ivakriva (BG1)Ivakriva (BG1) BG1 Публикации: 3,743
  редактирано 24.12.2014
  dogi137 написа: »
  Дали се извиняваме, лично аз съм го правил много пъти! Правя го и ще продължавам да го правя, когато има защо! Винаги можеш да сгрешиш! Не знам, защо забравяте, че ние - модераторите - сме играчи като вас, всички останали. Нас ни вълнуват същите неща, същите проблеми! Не виждам смисъл в опита за "манипулиране" и "адвокатстване" на играчите. Да, това е форум и всеки, ама абсолютно всеки е свободен да изкаже и положително и отрицателно мнение - самият аз доста често съм критикувал! НО! Има едно голямо, НО! Нека това мнение да почива на факти, а да не е продикрувано от моментна ярост! Яростта не е добър съветник! Нека това мнение да е написано по-правилата на форума - на разбираем за всички език! Много пъти съм приканвал да сме по-толерантни, старая се всеки път да обясня и предам това, което съм научил за играта и на другите!

  Весели празници!

  7557492s.jpg

  Весели празници на всички! Нека се обичаме и бъдем толерантни един към друг!
 • КМЕТИЦА (BG1)КМЕТИЦА (BG1) Публикации: 471
  редактирано 26.12.2014
  ани777 написа: »
  Кметицо защо не вземеш да спреш малко ааа ? С твойте безумни теми и изказвания, на всяка манджа - мерудия си, взе да прекаляваш, по едно време беше Кмета сега ти ... сигурно видя, че форума е тих - смисъл, че няма дразги и реши да нарушиш спокойствието на всички ...

  Аз почивах няколко месеца,именно че е настанало голямо спокойствие във форума и ме позабравихте да го посъживя малко а и модераторите скучаят не им е интересно и на тях,нямат теми за редактиране,Но темата е друга не да ме обсъждаш,има си тема в която можеш да ме хулиш на воля казва се ЗА или ПРОТИВ КМЕТИЦА тук се дискутира дали Модераторите си вършат добре работата и какво мислите за тях, дали не налагат своето мнение на всички и дали много от играчи който бяха доста активни не са се обидили именно на тях и са спрели да помагат във форума .Ще визирам Няколко играчи пък вие си преценете Къде са K11,a_s_p,....................................... и много други?
 • пиги1022пиги1022 Публикации: 2,736
  редактирано 26.12.2014
  КМЕТИЦА написа: »
  Аз почивах няколко месеца,именно че е настанало голямо спокойствие във форума и ме позабравихте да го посъживя малко а и модераторите скучаят не им е интересно и на тях,нямат теми за редактиране,Но темата е друга не да ме обсъждаш,има си тема в която можеш да ме хулиш на воля казва се ЗА или ПРОТИВ КМЕТИЦА тук се дискутира дали Модераторите си вършат добре работата и какво мислите за тях, дали не налагат своето мнение на всички и дали много от играчи който бяха доста активни не са се обидили именно на тях и са спрели да помагат във форума .Ще визирам Няколко играчи пък вие си преценете Къде са K11,a_s_p,....................................... и много други?

  Не смятам, че посочените от теб играчи са спрели да пишат във форума заради модераторите. Аз не знам да има български форум, в който да се толерира писането на латиница например или личностни нападки между играчите. Модераторите си вършат чудесно работата, ако имаше недоволни да са си го казали досега. ;):cool:
 • Ivakriva (BG1)Ivakriva (BG1) BG1 Публикации: 3,743
  редактирано 26.12.2014
  Подкрепям модераторите! Не налагат мнения и си вършат добре работата. Това, че почти нямат работа, не е по тяхна вина.
  Темата би трябвало да е За и против "златните" промени в играта. Защото точно това е причината много играчи да изчезнат не само от тук, а и от играта като цяло.
  А на кметицата ще дам точен отговор на въпроса- и К11, и a_s_n просто спряха да играят! ;)
 • CleoCleo Публикации: 629
  редактирано 26.12.2014
  Честита Коледа на всички! Бих искала да пожелая много здраве, обич и усмивки! И да споделя, че съм страхотна късметлийка заради факта, че имам възможност да работя с толкова интелигентни, отдадени и достойни хора като Magika, Virginy и Dogi137! Благодаря ви за всичко! Весели празници и повече позитивни настроения във форума :)
 • КМЕТИЦА (BG1)КМЕТИЦА (BG1) Публикации: 471
  редактирано 27.12.2014
  Ей много За събраха тези Модератори,Едно Против никой не каза.Значи добре си са си свършили работата,наложили са вето на лошите коментари,да взема да ви разкажа една приказка Как се става модератор ? Но сигурно тогава ще раздухам много силен вятър .Ще пробвам пък да видим да ли ще се получи.Крайно време е да ме изписват от клиниката .Нали обичате Приказки.Надявам се тогава форума да се посъживи малко,ако някой иска приказка нека да коментира поне едно против за да се мотивирам
  с доводи че нещо не ми идва музата. Честита Коледа на всички.
 • пиги1022пиги1022 Публикации: 2,736
  редактирано 27.12.2014
  КМЕТИЦА написа: »
  Ей много За събраха тези Модератори,Едно Против никой не каза.Значи добре си са си свършили работата,наложили са вето на лошите коментари,да взема да ви разкажа една приказка Как се става модератор ? Но сигурно тогава ще раздухам много силен вятър .Ще пробвам пък да видим да ли ще се получи.Крайно време е да ме изписват от клиниката .Нали обичате Приказки.Надявам се тогава форума да се посъживи малко,ако някой иска приказка нека да коментира поне едно против за да се мотивирам
  с доводи че нещо не ми идва музата. Честита Коледа на всички.

  Този път приказката няма да ме развълнува. Продължавам да съм ЗА модераторите. :cool:
 • КМЕТИЦА (BG1)КМЕТИЦА (BG1) Публикации: 471
  редактирано 27.12.2014
  Добре Почвам пък да видим ако не се хареса ще си я махнат модераторите.
  Имало едно време ....................пред десет планини и десет морета,в едно малко закътано градче едно малко сиво кученце,/което по нататък пораства /което било много уплашено .
 • violeta 2181 (BG1)violeta 2181 (BG1) Публикации: 60
  редактирано 28.12.2014
  Кой защо е започнал или защо е спрял да играе е много индивидуално! Някой заради златарите и нелоялната им конкуренция, други защото са достигнали до етап на развитие в играта, след който вече няма какво повече да постига или просто защото е решил, че не е това неговата игра... Няма нищо вечно! Винаги съм била за свободния избор и за уважаване на чуждото мнение, стига то да не е за сметка на обиди или навреждане на други играчи. Аз не влизам често във форума не поради разглежданите причини, а защото нямам много свободно време!
  Относно работата на модераторите, от лични наблюдения мога да изкажа мнение: да бъдат по-малко чувствителни към мненията на участниците и да се постараят да предоставят новостите в играта навреме, съревновавайки се с тези от другите страни!
 • КМЕТИЦА (BG1)КМЕТИЦА (BG1) Публикации: 471
  редактирано 29.12.2014
  Добре разбрах,Всички са ЗА модераторите,но въпреки това ще взема да ви разкажа приказка.
  Приказка за малкото кученце Лъки или кой както си го кръсти може да е Рошко или пък Шаро по порода беше булдог.
  След като новото ни кученце Лъки вече беше с нас от няколко години, с мама я заведохме на ветеринар, за да й бият инжекции. Мразя инжекции и се притеснявах за Лъки, понеже той беше толкова малък – само на .........години. Но мама каза, че ако искам Лъки да порасне здрав и силен като мен, трябва да го ваксинират и аз се съгласих. Ветеринарят беше много мил и ми позволи да държа Лъки, докато му бие инжекции. Той изобщо не възрази. Много се гордеех с него,все пак беше от водещите кучета в махалата.
  Сега моята задача е да се грижа Лъки да е здрав и във форма. Всяка вечер му мием зъбите със специална паста, за да не му се налага да ходи и на зъболекар. Най-много обаче ми харесва да го къпя. И двамата обичаме да се пръскаме. Винаги намокряме навсякъде, но мама не се сърди. Казва, че е хубаво кученцето да е чистичко. И аз съм съгласен .
  Но за да се радвате максимално на съвместния си живот от самото начало, има няколко неща, за които трябва да помислите преди, по време на и след пристигането на кученцето във екипа ви, за да сте сигурни, че то ще се превърне в чудесен другар.Развъдник или организация за повторно настаняване? Това е главният въпрос.
  Когато трябва да изберете новия си домашен любимец, е добре първо да решите дали искате да купите кученце от сертифициран развъдник или да дадете втори шанс на по-възрастно животно, като го приемете в грижовно си семейство, и да се обърнете към организация за повторно настаняване.

  ,,Това беше по наръчника на главният доктор в клиниката, прочетох го докато му бях на гости в кабинета.Скучаех много тъй като ми бяха облекли бялата пижамката с стегнатите въженца.Сега ме пуснаха и реших да го споделя с вас.
 • Ivakriva (BG1)Ivakriva (BG1) BG1 Публикации: 3,743
  редактирано 29.12.2014
  Странно човече си ти. Дразнител си, но въпреки това те харесвам. :o
 • veesskoo (BG1)veesskoo (BG1) Публикации: 265
  редактирано 30.12.2014
  КМЕТИЦА написа: »
  Добре разбрах,Всички са ЗА модераторите,но въпреки това ще взема да ви разкажа приказка.
  Приказка за малкото кученце Лъки или кой както си го кръсти може да е Рошко или пък Шаро по порода беше булдог.
  След като новото ни кученце Лъки вече беше с нас от няколко години, с мама я заведохме на ветеринар, за да й бият инжекции. Мразя инжекции и се притеснявах за Лъки, понеже той беше толкова малък – само на .........години. Но мама каза, че ако искам Лъки да порасне здрав и силен като мен, трябва да го ваксинират и аз се съгласих. Ветеринарят беше много мил и ми позволи да държа Лъки, докато му бие инжекции. Той изобщо не възрази. Много се гордеех с него,все пак беше от водещите кучета в махалата.
  Сега моята задача е да се грижа Лъки да е здрав и във форма. Всяка вечер му мием зъбите със специална паста, за да не му се налага да ходи и на зъболекар. Най-много обаче ми харесва да го къпя. И двамата обичаме да се пръскаме. Винаги намокряме навсякъде, но мама не се сърди. Казва, че е хубаво кученцето да е чистичко. И аз съм съгласен .
  Но за да се радвате максимално на съвместния си живот от самото начало, има няколко неща, за които трябва да помислите преди, по време на и след пристигането на кученцето във екипа ви, за да сте сигурни, че то ще се превърне в чудесен другар.Развъдник или организация за повторно настаняване? Това е главният въпрос.
  Когато трябва да изберете новия си домашен любимец, е добре първо да решите дали искате да купите кученце от сертифициран развъдник или да дадете втори шанс на по-възрастно животно, като го приемете в грижовно си семейство, и да се обърнете към организация за повторно настаняване.

  ,,Това беше по наръчника на главният доктор в клиниката, прочетох го докато му бях на гости в кабинета.Скучаех много тъй като ми бяха облекли бялата пижамката с стегнатите въженца.Сега ме пуснаха и реших да го споделя с вас.

  хахаахаххаахаха

  Аз съм Не , забравиха от къде тръгнаха ! / Модераторите /
  Никъде във Форумите не се срещат такива Модератори .  Весели празници на всички .

  Change your words.
  Change your World.
 • SystemSystem Публикации: 106,968
  редактирано 17.02.2015
  Ivakriva3 написа: »
  Подкрепям модераторите! Не налагат мнения и си вършат добре работата. Това, че почти нямат работа, не е по тяхна вина.
  Темата би трябвало да е За и против "златните" промени в играта. Защото точно това е причината много играчи да изчезнат не само от тук, а и от играта като цяло.
  А на кметицата ще дам точен отговор на въпроса- и К11, и a_s_n просто спряха да играят! ;)
  Аз пък не съм съгласен с някой модератори!Взимат думата когато им отърва!Но като цяло всеки играч на 2 месеца може да ги замести пълноценно!Имат заучени 6 изречения който използват постоянно!
 • Virginy (BG1)Virginy (BG1) BG1 Публикации: 885
  редактирано 19.02.2015
  Здравейте,

  последните няколко поста са изтрити, тъй като не са по темата, която е ЗА ИЛИ ПРОТИВ МОДЕРАТОРИТЕ.
  Ще Ви помоля да се придържате към нея.
  Всеки следващ пост, след моя, който не е по темата, ще бъде изтриван.


  Поздрави,
  Virginy
 • inka70inka70 Публикации: 39
  редактирано 19.02.2015
  Virginy написа: »
  Здравейте,

  последните няколко поста са изтрити, тъй като не са по темата, която е ЗА ИЛИ ПРОТИВ МОДЕРАТОРИТЕ.
  Ще Ви помоля да се придържате към нея.
  Всеки следващ пост, след моя, който не е по темата, ще бъде изтриван.


  Поздрави,
  Virginy

  Здравейте. Не да изтривате постовете трябваше, а да накажете човека, който ме нарече "лизач" защото това е против правилата на форума. Аз нито една обидна дума не съм използвала. И това което казвам вече е по темата защото касае задълженията ви като форумен екип.
  Поздрави inka70
Тази дискусия е била затворена.